El PSPV-PSOE davant del repunt de robatoris en l’interior de Castelló exigeix més agents de la Guàrdia Civil

Són fets delictius que s'estan cometent contra particulars, ajuntaments, escoles, cases de la cultura o llars del jubilat.

Ajuntament Soneja
Actualitat Valenciana
Publicitat

El vicesecretari de ‘Preparem el futur’ del PSPV-PSOE en la província de Castelló, Pepe Martí, exigeix que el subdelegat del Govern de Rajoy a Castelló, David Barelles, que “augmente el nombre d’efectius destinats a la província”.
Martí vol transmetre la preocupació dels alcaldes socialistes de les zones d’interior davant la situació que han travessat aquests pobles en les últimes setmanes.

El vicesecretari vol aclarir que “no es tracta solament dels fets que en les últimes hores han saltat a les primeres pàgines dels mitjans de comunicació com els atacs a l’església i la llar del jubilat a Soneja o en cases particulars de Toràs”.

PublicitatRovira  

Aquest vicesecretari de l’Executiva Provincial del PSPV-PSOE, que també és alcalde de Suera, ha assenyalat que “els alcaldes anem detectant en les últimes setmanes un constant degoteig de fets delictius en les nostres poblacions que causen profunda preocupació”.
“A nosaltres a Suera ens han entrat a robar en el mateix Ajuntament i em consta que també han entrat en el d’Artana, en l’escola de Vilafamés i en la llar del jubilat i la casa de cultura de Cabanes. També han robat un cotxe a Vilafranca. En aquesta població hi ha hagut 3 robatoris en masies”, apunta Martí.

“És una situació que ens preocupa perquè en els pobles xicotets no tenim més defensa que la que presta l’Estat a través de la Guàrdia Civil i veiem que en els últims temps està resultant clarament insuficient”, comenta l’alcalde.
A manera d’exemple il·lustratiu cal explicar que entre Vilafranca i Benassal hi havia 10 guàrdies civils i en l’actualitat tan solament queden 3. A més, des de fa 18 mesos no hi ha sergent i també falten els 2 caps”.

“Una deixadesa i unes retallades molt preocupants en matèria de seguretat que vénen acompanyats de la negativa a construir instal·lacions policials”. Convé recordar que en el projecte de Pressupostos Generals de l’Estat per a 2018 tampoc s’inclouen partides per a les casernes de Vilafranca, Almassora i Onda.

“Rajoy i el Govern del PP retallen en agents policials i no construeixen instal·lacions dignes en les quals els guàrdies civils puguen treballar amb un mínim de dignitat, organitzar satisfactòriament operatius policials i atendre a la població en unes condicions òptimes”, finalitza Martí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada