La investigació de l’assassinat de Vinaròs segueix oberta per a determinar la participació dels detinguts

La investigació de l'assassinat de la jove de 26 anys a Vinaròs per part de la seua parella segueix oberta i no se descarta nous arrestos segons ha confirmat el delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio.

Publicitat

La investigació de l’assassinat de la jove de 26 anys a Vinaròs per part de la seua parella segueix oberta i no se descarta nous arrestos segons ha confirmat el delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio.

El succés en el qual es va trobar el cos de la dona enterrat i amb signes de violència va tindre lloc en la nit del diumenge, i es va trobar a un descampat d’Ulldecona a Tarragona.

Rovira  

La jove va desapareixer el mes passat i la dessaparició es va denunciar el 7 de març a Vinaròs per la seua parella de 22 anys.

La parella de la jove va ser detingut divendres passat i va confessar el crim de la dona. Amés segóns el delegat del Govern la investigación segueix oberta per la participació dels altres arrestats i “no es descarta cap possibilitat; tampoc que les detencions finalitzen on estan, bé per participació o per encobriment”.

“És un cas els extrems del qual no estan tancats”, ha subratllat Fulgencio, que ha apel·lat a la cautela i a deixar treballar les forces de seguretat. El delegat ha indicat que “possiblement” l’assassinat es va cometre en la localitat castellonenca on tots dos residien, si bé encara està per confirmar.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada