Una tisana per a l’alcalde de Peníscola

Relaxe's i no traga aquest perfil tan lleig que a vegades li ix i que tant recorda als qui no fa tant van ser els seus caps de València.

Isabel Esbrí
Actualitat Valenciana

Ja porte 3 anys exercint la funció de portaveu del Grup Municipal Socialista de Peníscola, un temps en el qual l’alcalde Andrés Martínez, del Partit Popular, no s’ha caracteritzat precisament pel seu tacte i fair play a l’hora de relacionar-se amb l’oposició.

Les coses no van començar res bé en 2015 i han anat empitjorant amb el pas del temps perquè a Martínez no li agrada la transparència. El només fet que li facen un prec o una pregunta en el ple municipal, pot donar motiu al fet que aparega el perfil més esquerp del primer edil.

PublicitatRovira  

És el que va ocórrer en l’últim ple, en el qual en comptes de respondre a la pregunta que li vaig formular, va preferir llançar un nou míting, en el qual no va evitar les desqualificacions cap a la meua persona.

Tinc la sensació que mai li he agradat al senyor Martínez i menys encara des que el meu partit va anunciar la meua candidatura a l’alcaldia per a les municipals de 2019.

No sé si són els nervis propis dels continus casos de corrupció, en els quals es veu atrapat el Partit Popular, si el xoc que li produeix l’entrada en la presó d’Eduardo Zaplana o la mateixa condemna al PP per Gürtel, però la veritat és que dijous passat el senyor Martínez estava més irascible que de costum, que ja és a dir.

Des d’ací m’agradaria recomanar-li al nostre benvolgut alcalde que en els moments de major tensió es prenga unes infusions de tisana o melissa, perquè crec que el poden ajudar a relaxar-se i a no prendre’s les meues preguntes com un atac personal.

Calmant-se entendrà que si li faig preguntes, és perquè així m’ho demanen els veïns i veïnes de Peníscola quan em reunisc amb ells.

Tinga la seguretat, senyor alcalde, que no tinc el més mínim interés a formular-li preguntes de cap tipus, però li anuncie que continuaré fent-les per responsabilitat, perquè és la meua obligació portar al saló de plens el sentir de les persones que viuen i paguen els seus impostos a Peníscola.

I mentrestant, no s’amargue, senyor Martínez, quan note que es posarà tibant, ja sap, prepare’s una infusió de melissa o tisana.
Relaxe’s i no traga aquest perfil tan lleig que a vegades li ix i que tant recorda als qui no fa tant van ser els seus caps de València.

Relájee i gaudi de l’alcaldia de Peníscola i de la vicepresidència de la Diputació perquè només li queda un anyet per al seu examen de revàlida i tal com estan les coses en el Partit Popular…

Autora: Isabel Esbrí. Candidata del PSPV-PSOE a l’alcaldia de Peníscola

 

PublicitatDesdejuna amb Actualitat de Castelló

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada