L’UJI i UBE signen un conveni de col·laboració per a la creació de beques de mobilitat internacional al Japó

La beca també podria incloure la realització de les pràctiques en la seu a Castelló d'aquesta empresa o bé el desenvolupament del Treball Final de Grau o de Màster.

Conveni UJI i UBE
Actualitat Valenciana
Publicitat

El rector de la Universitat Jaume I de Castelló, Vicent Climent, i el president d’UBE Corporation Europe, S.A.U., Bruno de Bièvre, han signat un conveni de col·laboració empresarial entre ambdues institucions per a la creació de beques de mobilitat internacional amb el Japó.

La signatura ha comptat amb la participació de la vicerectora d’Internacionalització, Cooperació i Multilingüisme, Inma Fortanet; el vicerector d’Economia i PAS, Miguel Ángel Moliner i el cap de Relacions Institucionals d’UBE, Pablo Cruz.

PublicitatRovira  

L’UJI i UBE convocaran beques de mobilitat internacional per als estudiants i professorat de les àrees vinculades a la química i la indústria de la universitat pública de Castelló amb la finalitat de realitzar una estada docent o investigadora en el campus de la ciutat japonesa d’Ube de la Yamaguchi University. Així mateix, la beca també podria incloure la realització de les pràctiques en la seu a Castelló d’aquesta empresa o bé el desenvolupament del Treball Final de Grau o de Màster.

Després de la signatura, el president d’UBE Corporation EuropeBruno de Bièvre, ha agraït a les persones que han fet possible aquest conveni el seu treball que “afavorirà la col·laboració entre dues comunitats, tan llunyanes en quilòmetres, però amb interessos comuns i en benefici d’ambdues societats”. Per la seua banda, el rector de l’UJI, Vicent Climent, ha donat les gràcies a l’empresa pel seu interés a millorar la formació dels alumnes castellonencs i facilitar l’intercanvi docent i investigador del professorat.

La Yamaguchi University és una universitat japonesa situada en la prefectura de Yamaguchi fundada en 1949 i amb uns 10.000 estudiants. L’UJI té signat un conveni, marque de col·laboració amb aquesta universitat i aquest conveni amb UBE Corporation Europe impulsarà les relacions amb la seua Facultat d’Enginyeria.
Enguany es compleixen 150 anys de l’inici de les relacions diplomàtiques i comercials entre el Japó i Espanya, quan es va signar el novembre de 1868 el Tractat d’Amistat, Comerç i Navegació. A més, UBE Corporation Europe, S.A. Un està celebrant el cinquanta aniversari de la planta de Castelló.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada