Lucía Clemente presenta la seua candidatura a la Presidència del PP de La Jana

La candidata popular és membre del comité executiu de NNGG Espanya com a Secretaria de Medi Rural i del Mar.

Publicitat

El Comité Executiu Local del PP de La Jana ha convocat el procés d’elecció per a la seua renovació, i una de les persones que presenten la seua candidatura és la popular, Lucía Clemente, que explica que “ho fa amb la il·lusió de qui comença un nou projecte i la ferma convicció, de què regenerar el nostre partit no significa perdre els nostres principis, aires nous, però amb la base ideològica que ens ha portat a ser el partit amb més representació política d’Espanya”.

Per a Lucía el seu partit és “fort” i que promulga com a principi fonamental “la llibertat individual i econòmica, defensem els valors d’una societat de drets, lliure, justa i igualitària, les nostres tradicions, com els bous i la caça, origen de les nostres arrels, i ens sentim profundament valencians i espanyols”.

PublicitatRovira  

Clemente deixa clar que “pertany a eixe partit que ha tret a Espanya de la crisi, que mes a mes genera ocupació, que defensa la presó permanent revisable, la caça amb cistell-malla, els bous al carrer i per sobretot, la unitat d’Espanya”. A més afig que el seu partit “està on ha d’estar i no s’amaga quan hi ha tempesta, eixe partit que ha construït l’Aeroport de Castelló, l’AVE Castelló-Madrid, desenes d’escoles i centres de salut en la nostra província i el que ha desbloquejat la construcció de l’A7 fins a La Jana. Eixe partit que no es posa de perfil enfront dels problemes i que ha lluitat amb mà ferma enfront de la corrupció que ha afectat les nostres files, perquè en política s’està per a servir i no per a servir-se”.

L’actual president local i cap de l’oposició Joaquín Llàdser, que està en el punt de mira de la Sindicatura de Comptes, encara no ha fet declaracions sobre si es presentarà a la reelecció. Les votacions se celebraran el divendres 23 de març a les 21:30 hores.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada