Només el sou de dos regidors de l’Alcora està declarat en webs de transparència

Tot i que està la distribució de pagaments, no hi ha una rel·lació de pagaments mensuals en funció de les comissions, plenaris ni juntes.

El Portal de Transparència de l’Ajuntament de l’Alcora no té cap detall de quant cobra cada regidor al mes, les dades podrien variar des la gratuïtat fins als 1725 euros mensuals només en assistències.

La regidora del PP, Merche Mallol, ha explicat que, hui dia i malgrat encarar la recta final de la legislatura, en la web municipal l’única informació que apareix sobre sous és la proposta d’alcaldia aprovada en el primer ple sobre la dotació econòmica a percebre pels grups polítics i els honoraris per assistència a òrgans col·legiats però ni rastre de què rep cada regidor per dedicació exclusiva o per assistència a plens, comissions, juntes de govern o juntes de portaveus.

PublicitatRovira  

Segons el Portal de Transparència del Senat, Merche Mallol només cobra les dietes per assitències per part de l’Ajuntament (que no estàn especificades), ja que com a senadora té un sou base de 2.842,05 euros al mes amb una indemnizació de 1840,60 per viure fora de Madrid i un complement de 1056,93 euros per ser portaveu de la comissió d’esports.

Pel que fa al tinent d’alcalde Victor García, el seu sou està publicat en el web de càrrecs públics de Compromís amb un total de 3098,82 euros bruts. En este cas tampoc figuren els pagaments d’assistències especificats en cap lloc.

Samuel Falomir va indicar en ser nomenat alcalde que mantindria els 30401 euros bruts anuals que cobrava com a regidor. Tot i que tampoc especifica el plus d’assistències era vora un 40% menys que Merche Mallol quan va ser alcaldessa.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat de Castelló

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada