Les ITV mòbils per a vehicles agrícoles i ciclomotors visiten aquest mes 18 municipis i pedanies de Castelló

Les ITV mòbils eviten que els conductors d'aquests vehicles es desplacen més de 10 quilòmetres per a passar la revisió tècnica

Publicitat

Les unitats de ITV mòbils per a vehicles agrícoles i ciclomotors, que supervisa l’Ivace, visiten aquest mes de juliol 18 municipis i pedanies de la província de Castelló amb l’objectiu d’acostar a la ciutadania un servei pròxim i de qualitat.

Recorreran Les Coves de Vinromà (1,2 i 3 de juliol), Mas d’en Rieres (Les Coves de Vinromà 3 i 4 de juliol), La Torre d’En Doménech (4 de juliol), La Barona (La Vall d’Alba 4 i 5 de juliol), Albocàsser (8, 9 i 10 de juliol), Tírig (10 i 11 de juliol), Catí (11 i 12 de juliol), Els Rosildos (La Serra d’en Galceran, 15 i 16 de juliol), La Serra d’en Galceran (16 de juliol).

Rovira  

També estaran a Vilar de Canes (16 i 17 de juliol), La Torre d’en Besora (17 de juliol), Masía Lorenza (Culla, 18 de juliol), Caserio de Montalba (La Vall d’Alba, 18 i 19 de juliol), La Pobla Tornesa (19 de juliol), Cabanes (22,23 i 24 de juliol), La Vall d’Alba (24, 25 i 26 de juliol), Els Ibarsos (La Serra d’en Galceran, 29, 30 i 31 de juliol) i Vilafamés (31 de juliol).

El calendari i itinerari està disponible en el portal de l’Ivace consultar ací (Serveis- Inspecció Tècnica de Vehicles).

Important labor unitats mòbils

La Comunitat Valenciana compta amb set estacions mòbils de ITV per a vehicles agrícoles i ciclomotors, un servei que es posa a la disposició del ciutadà i que completa la xarxa de 25 estacions de ITV fixes i sis unitats mòbils per a turismes.

Cal destacar que gràcies a la labor que exerceixen les unitats de ITV mòbils per a vehicles agrícoles i ciclomotors cap conductor de ciclomotor o maquinària agrícola haurà de desplaçar-se més de 10 quilòmetres per a passar la inspecció tècnica.

A més, de no ser per aquesta labor els vehicles agrícoles no podrien passar la revisió tècnica pel fet que no reuneixen els requisits de seguretat viària per a desplaçar-se per determinades vies com les autovies fins a la ITV fixa més pròxima.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada