Paula: “Vull agrair-li el meu Regnat al meu iaio, que va ser qui em va animar a presentar-me”

Paula Personat Vicent, va nàixer a Vila-real un 12 d’agost de 2011 (17 anys), actualment estudia segon de batxiller de lletres pures i és la Reina de Les Alqueries del 2019

Publicitat

Paula Personat Vicent, va nàixer a Vila-real un 12 d’agost de 2011 (17 anys), actualment estudia segon de batxiller de lletres pures i és la Reina de Les Alqueries del 2019.

Paula, no tenia pensat presentar-se a Reina, però un dia “el meu iaio em va plantejar la possibilitat i des d’aquell moment cada volta que ho pensava més m’agradava la idea” i té molt clar que hi ha d’agrair-li el seu regnat.

Rovira  

La Reina prefereix el Castell de Festes a la mascletà.

La passió de Paula per les festes de les Alqueries bé des que “jo era menuda, quan veia a les festeres i pensava que algun dia jo també podria complir el meu somni, també influeix el fet que ma mare i les meues ties van ser festeres, és a dir, que sempre he tingut aquesta il·lusió”.

El dia de la seua presentació, la futura Reina, espera que siga “inoblidable, el dia somniat des de menuda i sobretot disfrutar al màxim cada moment de la nit”.

A Paula li encanta la indumentària, però la peça que més li agrada és la falda, que ha elegit amb molta “il·lusió”.

La família de Paula s’hi ha implicat amb ella des del primer moment i la recolzen al màxim en la seua decisió.

La Reina del 2019 i les seues dames tenen una molt bona relació, perquè són “totes amigues des de menudes i la relació entre nosaltres és increïble”.

Paula aportaria més dinars i sopars comunitaris de totes les penyes amb orquestra, ja que “produeix un molt bon ambient al poble”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada