‘Preparats per a les festes’ de Manuel Vilallonga il·lustrarà el cartell de la Vall d’Alba

L’Ajuntament de la Vall d’Alba ha donat a conéixer el cartell que il·lustrarà les pròximes festes patronals del municipi, que tindran lloc del 24 d’agost al 2 de setembre. Es tracta d’un disseny de Manuel Vilallonga, veí d’Atzeneta, que ha guanyat el quart concurs de cartells convocat pel consistori per un treball que porta per títol ‘Preparats per a les festes’. El jurat ho ha seleccionat d’entre les tres propostes rebudes.

Es tracta d’una il·lustració en la qual es veu en primer terme la recognoscible façana de l’església de Sant Joan Baptista, patró de la localitat, mentre que del cel pengen coloristes banderoles i suren un mar de notes musicals. Al peu de la imatge, destaca el dibuix de quatre bous, que simbolitzen la gran tradició taurina que existeix en la localitat. En lletres grans, i en el mateix to fúcsia corporatiu del logotip turístic del poble, es llig el nom de la Vall d’Alba, així com les dates de celebració de les festes.

PublicitatRovira  

L’alcaldessa de la Vall d’Alba, Marta Barrachina, ha felicitat a Manuel Vilallonga per una proposta que “a partir d’ara estarà sempre associada a les festes del nostre poble de l’any 2018. És des d’aquest moment d’on parteix la nostra història”. I recorda que el guanyador ha obtingut un premi en metàl·lic valorat en 300 euros.

Precisament, enguany 2018 també passarà a la història com el primer en el qual les festes patronals de la Vall d’Alba compten amb una cort d’honor infantil. Un total de 15 xiquetes s’han sumat a la proposta de l’equip de govern de Marta Barrachina, de manera que “trenquem així la sequera de representants festeres. Estem molt il·lusionats amb l’acolliment que ha rebut la idea, tant com les xiquetes que conformen el grup”. Les joves que han acceptat la proposta són Alicia Sánchez TomásPaz Suller Narre, Gemma Centelles Guinot, Paula Gago PaunerAnisia Daria IsarCiobanu, Arantxa Pitarch Gil, Birtukan Wuledewa Reolid Ibáñez, Sofia Escuder Vidal, Aina Adell Traver, Lucía Turlo Barrachina, Nerea García Bellés, Paula Aparisi Gallego, Noa Gil Porcar, Nuria Cuevas Ferrando i Sandra Elena Rapeanu.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat de Castelló

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada