PP i Ciudadanos presenten una moció conjunta per a la construcció del col·lector Borriol-Castelló

Carrasco: “En la moció sol·licitem el compliment de l'acord de Junta de Govern Local de 28 d'abril de 2017 emplaçant a l'alcaldessa a signar en un termini màxim de 15 dies el conveni que manté paralitzat durant quatre mesos”

Depuradora Borriol
Actualitat Valenciana

El Grup Municipal Popular pressionarà al costat del grup municipal Ciudadanos perquè l’alcaldessa Amparo Marco “deixe de bloquejar una infraestructura que manté paralitzada 4 mesos per la seua irresponsabilitat”.

Un bloqueig que manté paralitzada una inversió que discorre majoritàriament pel terme municipal de Castelló, “negant inversió a la ciutat”.
A més, cal ressaltar la importància mediambiental de la infraestructura que evitarà continuar abocant aigües residuals als aqüífers castellonencs.

PublicitatRovira  

Hui mateix ambdues formacions i davant la negativa reiterada de l’alcaldessa, han presentat una moció conjunta per a desbloquejar la infraestructura hídrica entre Borriol i Castelló. Aquesta moció ha sigut facilitada als grups Compromís i Castelló en Moviment perquè puguen adherir-se a aquesta, encara que de moment no s’han pronunciat sobre aquest tema.

La portaveu popular, Begoña Carrasco explica: “Compromís, que ahir es desmarcava de l’actitud irresponsable de l’alcaldessa, hui té la possibilitat de sumar-se a la iniciativa plenària que obligarà a l’alcaldessa a no obstaculitzar per més temps les obres del col·lector. Per la seua part, Castelló en Moviment- Podemos s’han compromés a estudiar-la i valorar una possible adhesió a la proposta de PP Ciutadans”.

“L’alcaldessa ha de ser conscient que prolongar aquest bloqueig pot portar-la a prevaricar. En la moció se sol·licita el compliment de l’acord de Junta de Govern Local de 28 d’abril de 2017 emplaçant a l’alcaldessa a signar el conveni en un termini màxim de 15 dies”, finalitza Carrasco.

Per la seua banda, el portaveu adjunt de Ciutadadanos en l’Ajuntament de Castelló, Vicente Vidal, ha recalcat que “Ciudadanos dóna la mà a la resta de grups municipals per a ‘obligar’ a l’alcaldessa, Amparo Marco, mitjançant una moció conjunta en el pròxim ple o amb els vots a favor a desbloquejar les obres del col·lector del Borriol”.

Així, el portaveu adjunt ha reiterat l’oferiment que va realitzar en un mitjà de comunicació a la resta de partits polítics representats en el Consistori “un oferiment que ells van acceptar”, tal com ha recordat l’edil. “Portem massa mesos de retard esperant la signatura de l’alcaldessa per a depurar en condicions les aigües de Borriol i si l’alcaldessa no signatura, la resta de grups li constrenyerem a açò”, ha explicat Vidal.

Vidal ha defensat el portaveu adjunt, qui ha assegurat que “sorprén la desconfiança de l’alcaldessa amb un Govern autonòmic del seu mateix signe polític”. “Que Marco es reunisca les vegades necessàries amb Conselleria per a tancar l’acord d’inversió en la depuradora de Castelló però si no està disposada a avançar, haurà de donar explicacions sobre per què no signa el conveni per a depurar les aigües de Borriol”, ha conclòs Vidal.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat de Castelló

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada