‘Mar d’Activitats’, una extensa programació esportiva en Moncofa

Dos mesos d'estiu on l'esport serà un dels pilars fonamentals del municipi castellonenc

Mar d'Activitats Presentació
Actualitat Valenciana

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Moncofa organitza una gran varietat de cursos i activitats esportives per a totes les edats, on veïns i estiuejants del municipi puguen gaudir de l’esport a l’aire lliure durant els mesos d’estiu.

Les activitats esportives 2018 estan dividides per blocs i ofereixen des d’esports aquàtics com l’aiguagim, passant pel tai-txi, pilates, ioga, entrenaments funcionals o balls de saló. Activitats familiars com la Marxa lúdica contra el càncer, el Dia de la Bici o rutes guiades per Moncofa. I activitats infantils de multi esport, jocs de psicomotricitat o iniciació al patinatge.

PublicitatRovira  

Segons el regidor d’Esports, José María Andrés: “Un dels pilars de les campanyes estivals a Moncofa és la multitud de cursos i activitats que s’ofereixen per part de l’Ajuntament, dirigits a tots els veïns i visitants i aptes per a totes les edats. Any rere any el nombre de participants en estes activitats va en increment, per la qual cosa tots els anys incorporem alguna novetat”.

Les inscripcions a les activitats es realitzaran en el Tourist Info i el pavelló poliesportiu de Moncofa. Més informació en el tel. 964580181 i en www.moncofa.com

PublicitatDesdejuna amb Actualitat de Castelló

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada