‘Platges de Moncofa’, la línia d’autobús, que uneix les platges amb el centre urbà

La línia de bus que uneix les platges de l’Estanyol i Camí Cabres amb el centre urbà de Moncofa ampliarà enguany el recorregut, discorrerà també per les platges de Pedra Roja, Grau i Masbó i prestarà servei els dijous i dissabtes

bus platges moncofa horari 2018
Actualitat Valenciana

Moncofa, des del pròxim dijous amplia la línia ‘Platges de Moncofa’. Amb la finalitat de donar el millor servei de transport als veïns i estiuejants, l’Ajuntament implementa una millora en el recorregut de l’autobús municipal que connecta les platges i el municipi durant els mesos d’estiu.

El nou itinerari, en funcionament a partir del 5 de juliol fins a l’1 de setembre, recorrerà des de la plaça l´Estanyol, amb parades en camí Cabres, Ramón y Cajal, Ermita, av. Mare Nostrum, camí Serratella 91, Ermita, Escorxador, camí Cabres, plaça l’Estanyol.

PublicitatRovira  

La línia que donarà servei els dijous i els dissabtes facilitarà el desplaçament durant estos dos dies aprofitant els dies de mercat municipal en el poble i en la platja i, a causa del gran creixement de la platja de Moncofa, ha tingut molt bona acceptació des que es va posar en marxa en 2016.

Per a l’alcalde de la localitat, Wences Alós Valls: “Esta línia de transport públic ha tingut molt bona acollida pels residents de les zones de l’Estanyol i camí Cabres des que es va posar en marxa fa dos anys. Però també existeix una important demanda entre els residents de les platges de Pedra Roja i Masbó que necessiten desplaçar-se al centre de la platja o al poble i per això hem realitzat esta ampliació”.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat de Castelló

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada