T’agradaria seguir estudiant però no t’ho pots permetre?

Les Regidories d’Educació i de Serveis Socials de Moncofa, amb la col·laboració de Creu Roja Joventut, han posat en marxa dos tallers destinats a la població jove del municipi

cursos creu roja
Actualitat Valenciana

La intenció de l’Ajuntament de Moncofa és oferir serveis de qualitat per a la joventut del municipi en implementació de matèries educatives i tallers professionals.

Durant el període estival s’han posat en funcionament dos tallers per a aquells joves que volen seguir estudiant, però que per alguna causa no poden fer-ho.

PublicitatRovira  

El primer taller és ‘Promoció de l’èxit amb jóvens en educació no obligatòria’. Per a poder participar s’ha de tindre entre 16 i 30 anys i estar cursant estudis formals i no obligatoris, com l’Escola Oficial d’Idiomes, ensenyament per a adults, Formació Professional, cicles formatius, graus universitaris, etc.

Es pretén ajudar a jóvens que tenen motivació i interés per a estudiar, però que no disposen dels suficients recursos econòmics. D’este primer taller s’han pogut beneficiar 4 joves del municipi.

‘El meu GPS laboral’ és el segon taller destinat a majors de 18 anys. L’objectiu del projecte és acompanyar i empoderar les persones en la recerca de feina.

Es treballa de manera individual i grupal, amb un màxim de 10 sessions, i es treballa la motivació, l’actitud, l’autoconeixement, les competències bàsiques i transversals, la informació de recursos sociolaborals, les tècniques i eines per millorar la recerca d’ocupació.

Tot sense oblidar l’ús de les noves tecnologies, per la qual cosa posem a disposició de Creu Roja i dels joves les aules del Local d’Associacions, especialment l’aula d’informàtica. D’aquest taller ja s’ha realitzat una primera edició i han pogut participar-hi 15 persones.

Aquelles persones que estiguen interessades a participar en qualsevol dels tallers es poden posar en contacte en l’educadora social de l’Ajuntament, sol·licitar cita al telèfon 964580421, ext. 2223 o per correu electrònic a l’adreça educadora@moncofa.com.

Tant des de la Regidoria de Joventut com la de Serveis Socials, no s’ha dubtat a anar de la mà en aquesta iniciativa de la Creu Roja, la qual abraça tant la gent jove del municipi com la gent més necessitada i que té molt d’interés a avançar cap al futur, com també a la gent major de 18 anys interessada en una recerca activa de treball i en una millora.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat de Castelló

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada