Tot preparat per a iniciar la temporada d’exposicions a Moncofa el 29 de juny

La primera exposició serà un homenatge a Paco Puig, pintor referent de l'expressionisme castellonenc

Exposicions Moncofa
Actualitat Valenciana

A partir del pròxim 29 de juny i fins al 25 d’agost la sala d’exposicions del mar oferirà als seus visitants mostres de grans obres de pintors reconeguts tant de caràcter nacional com internacional.

La primera exposició serà un homenatge a Paco Puig, pintor referent de l’expressionisme castellonenc, que lamentablement ens va deixar fa uns mesos. Del 29 de juny al 15 de juliol mostrarem la dilatada trajectòria del pintor tant dins com fora de les fronteres de Castelló.

PublicitatRovira  

Del 20 de juliol al 5 d’agost gaudirem de les obres exposades de Salvador Montó, pintor valencià amb gran trajectòria internacional. La majoria de les seues obres de paisatges arquitectònics recorden a la pintura italiana per la intensa atmosfera que sembla caure darrere dels edificis.

El 3 d’agost la sala d’exposicions del mar acollirà la presentació del llibre ‘Muestras de papel italiano’, de l’escriptor Julio García Caparrós. Un llibre que il·lustra la versió italiana de la nostàlgia, denominant la poesia d’un pensador que mira.

I per a finalitzar les exposicions de l’estiu, del 10 al 25 d’agost tindrem una exposició de la pintora valenciana Aurora Valero, qui ens farà un recorregut pels seus 50 anys de treball. Gran obra de qualitat i singularitat amb un recorregut que va des de la figuració a l’abstracció expressionista i intuïtiva, amb continguts temàtics que cronològicament han estat relacionats amb els esdeveniments de la seua llarga trajectòria.

Un estiu on l’art i la cultura estaran presents per a veïns i visitants del municipi de Moncofa. Des de la Regidoria de Cultura, en paraules de la regidora, Ana Gracia, declaren que “estes exposicions són molt importants per al municipi de Moncofa, perquè atrauen molts turistes interessats per l’art i la cultura. Unes exposicions que, any rere any, són més interessants a causa de la importància dels pintors i escriptors que vénen a exposar les seues obres”.

Des de l’Ajuntament de Moncofa sempre es donarà suport a la cultura de l’art perquè els habitants del municipi puguen gaudir d’un patrimoni arrelat en el passat, per a gaudir-lo en el present i preservar-lo per al futur.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat de Castelló

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada