Quatre platges de Moncofa premiades amb la bandera de Qualitur

Este matí la Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Moncofa ha rebut el premi, que garanteix la qualitat de seguretat i higiene de les seues platges

PLATGES DE MONCOFA
Quatre platges de Moncofa aconsegueixen la bandera de Qualitur

Quatre platges de Moncofa han sigut premiades amb les banderes Qualitur.
Les banderes Qualitur premien aquelles platges que disposen d’una aigua neta, l’arena ben cuidada i amb això garanteixen que estes platges tenen les mesures de seguretat per al gaudi de les vacances d’estiu.

El premi atorgat des de l’Agència Valenciana de Turisme avala la qualitat dels serveis i els productes del sector turístic, així com l’excel·lència de les destinacions, els recursos, els serveis i empreses, i municipis de la Comunitat Valenciana.

PublicitatRovira  

Des de la Regidoria de Platges encapçalada per Pedro Sales, s’ha destacat la labor que des de l’Ajuntament de Moncofa s’està realitzant en les quatre platges del municipi, el seu condicionament i les millores implementades, al costat del sender blau rebut. Gràcies a això també es fomenta el turisme i l’economia que comporta per al poble.

Amb aquest guardó i les activitats programades per a este estiu com la Fira del Comerç, la Fira Gastronòmica, la Setmana de la Tapa, el Dia de la Bici o les activitats esportives, el municipi de Moncofa lidera una de les millors ofertes estiuenques del 2018 de la província de Castelló.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat de Castelló

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada