Un detingut per robatoris en establiments públics de Moncofa

L'autor sostreia la recaptació de les màquines registradores de bars i llavador de la localitat

Moncofa
Actualitat Valenciana

La Guàrdia Civil ha detingut a una persona, com a suposat autor de huit delictes de robatoris amb força en establiments públics, sis en bars-restaurants i dos en un llavador de vehicles.

L’actuació es va iniciar amb motiu dels serveis que la Guàrdia Civil té establits per a combatre els furts i robatoris en interior de domicilis i establiments públics de la província, quan els agents van tindre coneixement que s’havien produït algun fet delictiu en locals de la població de Moncofa, on l’autor sostreia els diners de la recaptació que contenia les màquines registradores i forçava les màquines de tabac.

PublicitatRovira  

Per dita motiva els guàrdies civils van iniciar una investigació per a esclarir els fets, donant com a resultat a la identificació d’una persona que podria estar relacionat amb els fets delictius.

Continuant amb les gestions la Guàrdia Civil va aconseguir procedir a la detenció  d’un home de 31 anys, com a suposat autor de robatoris en establiments.
De les perquisicions practicades se li han pogut incriminar en sis robatoris en restaurants i dos més en safaretjos de vehicles.

Aquest ja tenia antecedents per delictes de característiques similars.
Les diligències instruïdes han sigut remeses al Jutjat d’Instrucció de Nules.
L’actuació ha sigut realitzada per efectius de la Guàrdia Civil de Moncofa.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat de Castelló

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada