Moncofa manté oculta les dades pressupostàries de la pàgina de Transparència des de 2016

Tampoc ha publicat el currículum dels membres de l'equip de govern ni els informes de comptes generals dels últims anys.

La web de transparència està obsoleta en molts aspectes des de l’endemà de la seua posada en marxa en 2015. Si bé falten dades relatives als pressupostos de 2017 i 2018 també falten dades relatives als currículums dels membres de la corporació municipal.

L’Ajuntament de Moncofa en compliment de la Llei 19/2013, de 9 de desembre, de Transparència, Accés a la Informació i Bon Govern, va obrir en desembre de 2015 la pàgina amb objecte d’ampliar i reforçar la transparència de l’activitat pública, regular i garantir el dret d’accés a la informació i establir les obligacions de bon govern que han de complir els responsables públics. En paraules del regidor de Noves Tecnologies, José María Andrés “l’Administració local és més transparent i posa la informació municipal a disposició dels veïns i veïnes de Moncofa per a millorar el bon govern, la qualitat dels serveis i l’eficiència municipal”. Però la web en molts aspectes ni s’ha desenvolupat ni s’ha mantingut la seua actualització.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat de Castelló

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada