Castelló en Moviment denuncia la restricció a la conferència de l’agermanament amb Ube

Denúncia que s’ha impedit la participació ciutadana a la conferència impartida en el Grau dins els actes d’agermanament amb Ube

Acuerdo Hermanamiento con Ube
Actualitat Valenciana

Castelló en Moviment considera que la xarrada a porta tancada realitzada per l’alcaldessa de Castelló amb els representants d’Ube el passat dimecres 4 de juny demostra que “este agermanament s’ha fet d’esquena a la ciutadania, evitant la participació de la gent, i ben lluny de les recomanacions de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies i el Consell dels Municipis i Regions d’Europa sobre tot procés d’agermanament entre ciutats”.

El regidor Xavi del Senyor ha detallat que “a esta xarrada s’impedia el pas de les persones que van intentar assistir-hi i sols es podia entrar amb invitació”. A continuació, Del Senyor és pregunta “si un agermanament ha de ser ben visible perquè tothom se senta involucrat, per què han impedit la participació de la ciutadania que es va apropar a escortar esta conferència?”.

PublicitatRovira  

Des de Castelló en Moviment pensen que “cal agermanar-se amb la ciutadania que reclama un aire net, que vetla pel benestar del seu poble. Què no comptem amb nosaltres per blanquejar la contaminació, per acontentar a un dels principals multinacionals del Serrallo. Damunt amb conferències a porta tancada impedint la participació de la ciutadania en un acte que hauria de ser obert a tot el món”.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat de Castelló

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada