CSIF denuncia que les netejadores de centres públics de Vila-real no cobren la seua nòmina

Aquestes empleades són les encarregades de la higiene del Centre Lluis Alcanyís, Conservatori Mestre Goterris, Espai Jove, Casa de la Música, Mercat Central, Centre de Menors Espardenyers o el propi Cementeri, entre altres immobles de la ciutat.

Publicitat

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) denúncia que a penes 9 mesos després de l’últim impagament, les treballadores de VARESER tornen a quedar-se sense cobrar.

Aquestes empleades, que ja van travessar greus dificultats el mes de juny passat, són les encarregades de la higiene de centres públics com el Centre Lluis Alcanyís, Conservatori Mestre Goterris, Espai Jove, Casa de la Música, Mercat Central, Centre de Menors Espardenyers o el propi Cementeri, entre altres immobles de la ciutat.

Rovira  

Segons ha pogut contrastar el sindicat, es tracta d’impagaments motivats perquè l’empresa supedita el pagament de les nòmines a les seues treballadores al cobrament del servei prestat per part del consistori, “i decideixen unilateralment que unes cobren quan paga l’altre i l’altre, que és l’Administració, paga quan vol” critica CSIF. Afigen que “al final ja siguen 50 treballadors com eren abans o siguen les 9 que treballen ara per a aquesta concessió, els dolents pagadors són els mateixos i les perjudicades, les de sempre”.

Aquestes empleades, que han sigut notícia des de l’any 2015 per problemes judicials i per anteriors impagaments, volen demostrar el seu cansament i desesperació, per la qual cosa demà utilitzaren els escassos minuts que els concedeixen per a esmorzar, per a mostrar el seu descontentament a les portes de l’Ajuntament de Vila-real a les 10.30 hores.
CSIF reclama un compromís urgent perquè s’abonen aquests salaris i “sobretot- conclouen- es deixe de jugar amb el manteniment de 9 famílies cada vegada que li abelleix a l’Ajuntament de Vila-real i a l’empresa responsable”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada