Nules concedeix la llicència d’obertura perquè es puga reobrir el tanatori municipal

La concessió irregular de les llicències va obligar a tancar el tanatori municipal

Publicitat

L’Ajuntament de Nules ha concedit la corresponent llicència d’obertura a l’empresa concessionària del tanatori municipal perquè puga reobrir les instal·lacions després de finalitzar les actuacions pertinents per a regularitzar la situació, ja que el tanatori municipal de Nules havia de legalitzar tant l’obra com l’activitat.

“De fet aquest és l’últim pas administratiu perquè de nou el tanatori municipal torne a prestar servei a la ciutadania. Per aquest motiu esperem que en breu l’empresa concessionària òbriga el tanatori”, comenta l’alcalde de Nules, David García.

Rovira  

Cal recordar que el tanatori municipal de Nules es va tancar al mes de febrer de l’any 2018 en trobar-se sense llicència pel dictamen del Consell Jurídic Consultiu, així després del requeriment fet pel consistori a l’empresa concessionària i passar alguns mesos sense legalitzar l’obra i l’activitat l’Ajuntament de Nules es va veure obligat a tancar-lo.

Els fets se succeeixen després de la denúncia realitzada per un particular que va dur l’anterior equip de govern a revisar la concessió administrativa del tanatori municipal, en l’expedient s’observà que en la legislatura 2011-2015 s’havia concedit la llicència amb els informes dels tècnics municipals en contra.

Tot aquest temps, l’Ajuntament de Nules ha estat esperant que l’empresa concessionària regularitze la situació i reòbriga el tanatori municipal.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada