El PP és de curts

L'article d'Adrián Sorribes, primer tinent alcalde de Nules tracta sobre a la forma d'actuar de la localitat

Publicitat

El Partit Popular de Nules ha decidit passar-se al pla curt. Ja fa temps que ens té acostumats a les seues accions de curt recorregut, a la seua visió de curta distància, als seus missatges curts de paraules i d’arguments.

Però ara s’han professionalitzat i han escurçat més. Llancen en xarxes els seus vídeos curts, curts per a centrar-se només en el seu missatge, curt també. Més que res per a així poder reforçar les seues veritats, que són curtes; de potes molt curtes. Potes curtes com la mentida, germana de les veritats del PP.

Rovira  

Perquè el pla panoràmic permet comparar i contrastar, perquè en un debat hi ha contraposició d’idees i cadascun pot traure conclusions, però en el pla curt… En el pla curt no hi ha discussió i això al PP li agrada. En el món taurí la passada curta és l’arriscat, el que s’acosta, el que li la juga. Però en l’arena política el curt és dolent.

El cortoplacisme, el curt de mires, el titular curt, les idees curtes, l’ideari curt.
Potser no és una estratègia. Potser ens sembla curt, però no és la seua intenció. Potser simplement no tenen major recorregut. Potser simplement són de recorregut curt.
Com en el joc dels escacs, els moviments de les fitxes responen a jugades planejades.

O això pensem. Uns moviments només responen a la simple reacció de resposta, uns altres a una estratègia. No sé si les fitxes en el PP les maneja Spassky o simplement els seus moviments curts responen a no veure més enllà de la situació del tauler.
Mentrestant aquells que des dels seus púlpits anunciaven l’apocalipsi semblen haver quedat afònics de punt alçar la veu per a intentar guanyar raó.

Raó que el temps no els ha donat. Aquesta vegada aquells que van anunciar que el govern a Nules no era estable; aquells que vaticinaven que no arribaria a bon port i s’afonaria com el Titànic; hauran d’anar escrivint sense que es note la seua frustració, que el projecte està atracant en el port a tot just 7 mesos d’acabar la legislatura.

Segurament en una jugada ràpida algú vaja a comprar una bandera d’Espanya gran, que no vaja a quedar tala per a embolicar la seu del partit. Que no quede tala per a poder tapar que darrere d’ella el projecte del PP a Nules s’ha quedat curt.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada