La Conselleria de Justícia adquireix dos immobles per a l’ampliació dels jutjats de Nules

Es destinen 485.000 euros per a comprar dos locals de 250 i 166 metres quadrats, respectivament

Jutjats Nules
Actualitat Valenciana

La conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques ha adquirit dos locals per a procedir a l’ampliació dels jutjats de Nules. Així, s’han destinat 415.000 i 70.000 euros per a la compra de dos baixos contigus al Palau de Justícia de 250 i 166 metres quadrats respectivament.

El Palau de Justícia de Nules, situat en el número 21 del carrer Francisco Santa Cruz d’esta localitat de la Plana Baixa, presentava problemes d’espai. Amb l’adquisició d’aquests locals les instal·lacions es podran adequar a les necessitats que marca la nova oficina judicial i es podrà instal·lar adequadament el nou jutjat de Primera Instància i Instrucció número 5.

PublicitatRovira  

D’altra banda, amb els nous locals adquirits per la Generalitat es garanteix que hi haurà espai suficient per a situar un altre jutjat més a Nules si fóra necessari.

El primer local està situat al carrer Sant Agustín número 54, mentre que el segon està al carrer Calderón de la Barca número 71. Tots dos baixos estan units entre si per la seua part interior i són confrontants amb el Palau de Justícia de Nules. Està previst que les obres d’adequació dels nous espais comencen a la fi d’este mes de juliol.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat de Castelló

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada