Nules i Nyons signen el document de renovació del seu agermanament

Commemoren el vint aniversari amb un acte que ha comptat amb la presència dels diferents alcaldes de Nules des de l’any 1998

Publicitat

Nules i Nyons han signat el document amb el qual es manté el compromís de seguir amb l’agermanament i amb l’esperit de fer una Europa més fraterna entre els diferents pobles. La signatura ha tingut lloc en l’acte institucional celebrat a Nules per a commemorar el XX aniversari de l’agermanament.

Així doncs, aquest acte ha estat presidit per l’alcalde de Nules, David García; l’alcalde Nyons, Pierre Comba; el regidor d’agermanaments de l’Ajuntament de Nules, Jaume Segura; i la presidenta de l’Associació Nules & NyonsColette Brun-Castelly; a més de l’alcalde de Nules que va promoure aquest agermanament, Vicente Martínez Lucas.

Rovira  

Tots ells han fet un recorregut pels vint anys d’agermanament destacant els vincles que actualment uneixen a les dues poblacions.

L’acte ha comptat amb la presència dels diferents alcaldes i regidors de l’Agermanament de l’Ajuntament de Nules des de l’any 1998, de la reina de la Vila, Eva Grande i dames de la Cort d’Honor; i de representants d’entitats i associacions locals i dels centres educatius.

La delegació de Nyons, formada per setze persones representatives de diferents àmbits socials, es troba a Nules des de divendres per a participar en aquest acte commemoratiu i en altres que es celebren aquest cap de setmana com la XII Fira Medieval de Mascarell.

“Ha sigut un acte molt emotiu que han ficat de manifest els llaços d’amistat que al llarg d’aquests anys s’han creat entre els dos pobles. Hem volgut que aquests actes commemoratius tinguen una representació de les festes i la cultura del nostre poble, ja que gràcies al compromís de les diferents associacions i organitzacions culturals, socials i esportives l’agermanament s’ha consolidat al llarg d’aquests vint anys creant importants llaços d’amistat entre la ciutadania de les dues localitats”, comenta el regidor d’Agermanaments, Jaume Segura.

Cal recordar que una delegació de Nules va visitar Nyons el passat mes de juliol per a participar en els actes commemoratius que van tindre lloc a la ciutat francesa.

Va ser el 13 de juliol a Nyons i el 24 d’agost a Nules de l’any 1998 quan aquestes poblacions es van comprometre a mantindre vincles permanents mitjançant la signatura de l’agermanament. Al llarg de tot aquest temps han sigut molts els intercanvis que han protagonitzat els veïns i les veïnes, tant de Nyons com de Nules, que han ajudat a aprofundir en el coneixement de la història i la cultura d’aquestes localitats.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada