Els alumnes del Taller d’Ocupació de Nules condicionen les parcel·les municipals

Entre els diferents mòduls que es treballen en este taller d’ocupació es troba la preparació de terreny i plantació de tarongers; poda, empelt, reg, abonament, control fitosanitari, recol·lecció, transport, emmagatzematge, condicionament de la fruita i la seua comercialització

Publicitat

L’alumnat del Taller d’Ocupació de Nules III de l’especialitat de Fructicultura es troba condicionant una parcel·la municipal que s’ha habilitat perquè hi realitzen les pràctiques, les quals compaginen amb la formació teòrica.

Així doncs, l’alcalde de Nules, David García, ha pogut veure les actuacions realitzades consistents en el reconeixement i condicionament del terreny, desbrossat, poda de tarongers i instal·lació i remodelació de la xarxa de reg per goteig. A més, també han replantat noves espècies de tarongers amb plançons de clementina.

PublicitatRovira  

“Amb esta visita hem pogut conéixer in situ tot el treball que està fent l’alumnat d’aquest mòdul que per a nosaltres és molt important, ja que aquests joves tindran la formació necessària per a conéixer els fonaments de la citricultura en totes les seues facetes”, apunta l’alcalde de Nules, David García.

Entre els diferents mòduls que es treballen en este taller d’ocupació es troba la preparació de terreny i plantació de tarongers; poda, empelt, reg, abonament, control fitosanitari, recol·lecció, transport, emmagatzematge, condicionament de la fruita i la seua comercialització.

El Taller d’Ocupació de Nules III es troba en la segona fase en la qual l’alumnat compagina la formació teòrica amb la pràctica, incloses en el Pla Formatiu corresponent a este projecte promogut per l’Ajuntament de Nules i subvencionat pel SERVEF, la duració d’este taller és d’un any i els seus participants obtindran un certificat de professionalitat en Fructicultura aplicat a la citricultura homologat per la Conselleria d’Agricultura.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada