La Gran Polpada, la novetat de la programació estival de Nules

S’aposta de nou per la música amb el II Festival Estany Summer Fest

ACTES PRINCIPALS DEL MES DE JULIOL A LES PLATGES DE NULES
Actualitat Valenciana

Dins l’oferta d’actes per a la campanya estival de les Platges de Nules es troba com a novetat La Gran Polpada, que tindrà lloc el divendres 13 de juliol, a les 19.30 hores, a la terrassa de l’Estany. Es tracta d’un esdeveniment gastronòmic que estarà protagonitzat per Adriano Cubelos, rècord guinness de polpada, que guisarà 300 quilos de polp.

Els assistents podran degustar el polp a la gallega amb la compra d’una tapa per un preu de tres euros, en el qual s’inclou una beguda, a més es podrà gaudir de música en directe amb Patxi Ojana i Wonder Kings i d’altre tipus de menjar que es trobarà en les gastronetes instal·lades per aquest esdeveniment.

PublicitatRovira  

“Hem fet una aposta nova amb la qual es pretén que les nostres platges siguen visitades per veïns i veïnes dels voltants, alhora que ampliem l’oferta d’activitats que any rere any organitzem per a la temporada estival”, comenta la regidora de Turisme, Maria  Jesús Gabaldón.

Des de la Regidoria de Turisme, davant l’èxit de participació de la passada edició, s’ha tornat a apostar per un gran esdeveniment musical enfocat al públic més jove, en aquest sentit el dissabte 14 de juliol, a partir de les 23.30 hores, a la terrassa de l’Estany, tindrà lloc el II Festival Estany Summer Fest.

En este festival participarà un reconegut discjòquei, tant a escala internacional com nacional, Albert Neve, a més dels discjòqueis Alejandro Font, Alex VillaDael Debon o Kike Gb, tots ells procedents de diferents poblacions de la comarca de la Plana Baixa, també de Nules.

“Amb este festival volem que els joves també puguen gaudir de les Platges de Nules al mateix temps que estem promocionant les nostres platges. De fet l’any passat hi van participar joves procedents de diferents punts de la província per la qual cosa volem que el Festival Estany Summer Fest tinga una continuïtat i siga un referent cada mes de juliol i així les nostres platges puguen rebre visitants de diferents localitats dels voltants”, destaca l’alcalde de Nules, David García.

En l’acte de presentació de La Gran Polpada i del II Festival Estany Summer Fest han estat a més de l’alcalde de Nules, David García, i de la regidora de Turisme, M. Jesús GabaldónJuanma García i Toni Tàrrega com a representants de l’empresa Factory Events, que s’encarregarà de l’organització d’aquests esdeveniments.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat de Castelló

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada