Els socialistes de Nules utilitzen Facebook per a donar a conéixer les “vertaderes intencions” de CeN

Sorribes: “no, la veritat és que no heu negociat res, així, que no, aquesta vegada no hi havia veïns al voltant d'una taula redactant un projecte per a Nules, aquesta vegada hi ha hagut massa política tapant a les persones”

Publicitat

Normalment les xarxes socials serveixen per a moltes coses, que a vegades ni podríem haver imaginat, però aquesta vegada la sorpresa ha sigut quan en Facebook ha començat un encreuament d’acusacions sobre les negociacions per a formar govern a l’Ajuntament de Nules.

Tot va començar el dimecres, quan els socialistes de Nules van publicar des del seu perfil de la citada xarxa social, un comunicat en el qual criticaven que CeN, “anteposa els interessos del municipi al repartiment de cadires”.

Rovira  

A més, afegien que, el seu partit, que la governabilitat de Nules “passa per un projecte de quatre anys i això és el que hem posat damunt de la taula. Necessitem un govern que pense en els interessos dels veïns i veïnes, no únicament a repartir noms i butaques”, han assenyalat fonts del partit.

Fins ací tot normal, ja que molts partits utilitzen les xarxes socials per a publicar els seus comunicats oficials, el problema és que tot s’ha complicat quan David García, president de CeN i actual alcalde de Nules, ha contestat als socialistes públicament en el seu perfil de Facebook, fet que no ha assegut res bé, i que no ha tardat a rebre una resposta per part del socialista Adrián Sorribes, que ha rebatut tots i cadascun dels seus arguments.

García començava dient que “lamenta haver de fer aquest tipus de declaracions”, fet que Sorribes ha deixat molt clar que “no ho crec”, ja que amb elles “intentes blanquejar la decisió del teu partit després de les eleccions que no ha sigut una altra que no voler negociar el govern dels pròxims quatre anys, sinó només assegurar els llocs per a CeN”.

García va argumentar, que “han entaulat converses amb les restants tres forces polítiques a fi de conformar un govern estable per a Nules els pròxims quatre anys”, al que Sorribes hi ha contestat que “amb el PSOE sol hi ha hagut dues trobades, en el primer, una setmana després de les lliçons, només ens van transmetre la disponibilitat de governar i en la segona, només ens van proposar la disponibilitat d’una tinença d’alcaldia amb sou, parlar de regidories i la formació de la Junta de Govern, sense projecte, sense plans, ni res més, ni tampoc concretar regidories”.

Des del PSOE, “vam exposar la necessitat de redactar un document com vam fer fa quatre anys on es concretaven regidories, infraestructures, competències i a més volíem afegir principis i criteris per a la contractació de personal de l’ajuntament. Sense obtindre cap resposta”.

El segon argument de CeN era que havien entregat una carta a les tres candidatures, “en la qual comuniquem que assumim el 100% del seu programa”, al que Sorribes va respondre ràpidament que “per a nosaltres fusionar els programes era factible, de fet hem tingut tres setmanes per a fer-ho, però CeN no ha volgut, només de paraula, ja que a la pregunta de com fusionar tres programes?, la resposta és, ja veurem”.

En tercer lloc, García explica que “evidentment, hem demanat el PSOE i a la resta de grups municipals el suport per a la investidura a l’Alcaldia per al nostre candidat”, a més, afig, “que hi ha de dolent a tindre una comissió de treball i de diàleg entre les diferents forces polítiques per a dialogar i arribar a acords i consensos pel bé de Nules?”.
Adrián ha puntualitzat que “els governs de consens són positius, és clar, de fet, aquesta legislatura així ho demostra, però tots es basen en un document previ”, i aclareix que “després de la investidura la nostra democràcia ha establit els canals institucionals per a governar els ajuntaments, que són les Comissions i el Ple”.

Per a García, “l’únic propòsit del PSOE és l’alcaldia de Nules”, al que Sorribes ha respost amb contundència “i per a finalitzar la mentida més grossa, ja que assegut en el despatx tu i jo, vas repetir la posició del teu partit: “l’alcaldia és innegociable”. El que deixa clar que els que voleu l’alcaldia sí o sí, sou vosaltres, això cal deixar-ho clar”.

Així mateix, el socialista ha continuat explicant amb decisió que “nosaltres hem demanat negociar l’alcaldia, fa quatre anys ja es va imposar la persona de David García, com formula perquè no governara el PP. Hui sense aquesta amenaça damunt de la taula podíem parlar de compartir l’alcaldia”.

A més, ha afegit que “fa quatre anys apostarem per l’interés general, hui pels quatre anys que hem passat i els quatre que podrien vindre, demanem negociar l’alcaldia”.
Sorribes ha sigut molt clar “els que us heu negat a cedir sou vosaltres i t’he remarcat que demane dos anys per al PSOE, però per a l’assemblea de CeN és innegociable, ha repetit diverses vegades aquestes setmanes”.

El socialista Adrián Sorribes, ha aclarit que “no, la veritat és que no heu negociat res, així, que no, aquesta vegada no hi havia veïns al voltant d’una taula redactant un projecte per a Nules, aquesta vegada hi ha hagut massa política tapant a les persones”.

“No, els socialistes no mentim, no ho feu vosaltres”, ha finalitzat Adrián Sorribes amb contundència.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada