Nules obri procediment sancionador a l’empresa que presta el servei de socorrisme a la platja

L’empresa AUNAR no compleix el plec de contractació com que no disposava de materials bàsics

Servei Socorrisme Nules
Actualitat Valenciana

L’Ajuntament de Nules ha decidit obrir procediment sancionador a l’empresa AUNAR responsable de prestar el servei de socorrisme a les Platges de Nules davant els incompliments greus dels plecs de contractació en relació amb la disponibilitat de materials bàsics per a poder realitzar en condicions les tasques de vigilància i socorrisme.

El servei de socorrisme es va posar en marxa el passat 16 de juny i ja en este primer dia es van detectar incompliments contractuals que van portar a fer que la Policia Local, després d’una inspecció, redactara una acta-denúncia en la qual es detallen cadascun dels materials que no es troben als llocs dels socorristes per a desenvolupar les tasques escaients.

PublicitatRovira  

En tot este temps s’han realitzat un total de quatre inspeccions més i en totes estes s’han detectat incompliments, “davant d’esta situació des de l’Alcaldia s’ha proposat iniciar procediment sancionador, ara l’empresa disposa de 15 dies per fer les al·legacions que estime oportú de cara a la resolució definitiva de la denúncia. De tota manera considerem que la responsable és l’empresa i que els socorristes són professionals que treballen amb els mitjans que els facilita l’empresa”, comenta l’alcalde de Nules, David García.

L’Ajuntament, mitjançant la Policia Local, continuarà fent inspeccions setmanals per a assegurar el compliment d’este servei essencial per als banyistes, “volem fer arribar un missatge de tranquil·litat als usuaris, ja que en els últims dies i després de fer les comprovacions precises els socorristes disposen del material més important per a fer el seu treball de manera òptima”, apunta García.

Cal destacar que l’empresa AUNAR és enguany la responsable del servei de socorrisme de les Platges de Nules en ser la guanyadora del procediment de la licitació pública que va fer l’Ajuntament per a adjudicar aquest servei.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat de Castelló

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada