Onda reactiva les obres de la Sinagoga després de quatre anys de bloqueig

L'alcaldessa, Carmina Ballester, ha visitat les obres per a comprovar l'avanç d'aquest projecte

Publicitat

L’Ajuntament d’Onda ja ha reactivat les obres de la plaça de la Sinagoga, en ple centre històric de la localitat, després de quatre anys de bloqueig. Els operaris de l’empresa adjudicatària ja han iniciat les labors per a recuperar aquest projecte que durant el mandat del PSOE s’ha vist paralitzat amb “el greu perjudici que ha suposat per als veïns d’Onda”.

L’alcaldessa de la localitat, Carmina Ballester, ha explicat que “des de l’equip de govern teníem el compromís de solucionar un problema enquistat i és una de les primeres qüestions que hem volgut solucionar”, ja que “era una necessitat per als veïns de la zona”.

Rovira  

La primera edil d’Onda ha visitat les obres al costat del regidor d’Urbanisme, Juan López, i ha explicat que “culminar aquestes obres són una necessitat per a Onda”, ja que “durant quatre anys els veïns de la zona han conviscut amb una gran foradada que ha suposat un greu problema de seguretat” que a més ha afectat la salubritat d’aquesta zona emblemàtica d’Onda.

Carmina Ballester ha recordat que les obres de la plaça de la Sinagoga va ser un projecte del PP que res més començar es va paralitzar amb el canvi de l’equip de govern i durant els últims quatre anys han estat paralitzades. No obstant això, “amb diàleg, bona voluntat per les dues parts i ganes de treballar per a resoldre els problemes s’ha aconseguit recuperar el ritme de les obres i s’aconseguirà solucionar un problema que estava enquistat a Onda”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada