Els onders lamenten la falta de tractament contra la plaga de mosquits

mosquits

Els populars lamenten que el cuatripartito oblide els tractaments a diferència de la resta de poblacions de la província   

Els veïns d’Onda han mostrat el seu malestar davant la falta de tractaments contra la plaga de mosquits tigre que hi ha, un estiu més, a Onda i, un estiu més, l’equip de govern no ha pres cap acció sobre aquest tema.

PublicitatRovira  

Tal com ha explicat la regidora del Partit Popular, Inma Alós, “en la resta de poblacions de la província es duen a terme tractaments preventius en els mesos d’hivern per a mitigar dins de les possibilitats aquesta molesta plaga” però en el cas d’Onda, “un any més no s’ha fet gens, ni en espais públics ni s’ofereix informació o ajuda per als propietaris amb terrenys privats el que fa que hi haja zones en les quals la plaga és més virulenta”.

Cal recordar que d’un temps a ara l’arribada de l’anomenat mosquit tigre ha despertat una alerta sanitària que ha fet que les administracions públiques actuen per la virulència de les picades que, a més, solen infectar a les persones i generar problemes.

En canvi, l’Ajuntament d’Onda no ha engegat cap protocol ni tractament “per el que cada estiu les molèsties són majors”. Tal és la deixadesa del cuatripartito que ni tan sols acudeixen a les reunions de coordinació de les administracions públiques per a treballar en la lluita contra els mosquits.

Alós ha reclamat “una actuació i una previsió perquè els ondenses no siguen veïns de segona per la seua mala gestió”.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat de Castelló

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada