Detingudes tres persones en tres operacions diferents per robatoris en domicilis a Benicarló, Moncofa i Vinaròs

En total s'han esclarit set robatoris amb força en domicilis

Guàrdia Civil
Actualitat Valenciana
Publicitat

La Guàrdia Civil ha detingut en tres actuacions diferents, a tres homes, com a suposats autors de diversos robatoris en domicilis en les poblacions de Benicarló, Moncofa i Vinaròs.
Les tres operacions es van realitzar amb motiu dels serveis que la Guàrdia Civil té establits per a combatre els furts i robatoris en habitatges de la província.

La primera d’elles s’inicie quan els Guàrdies Civils, van tindre coneixement que en un habitatge de Benicarló, després d’accedir per una finestra a l’interior d’un habitatge, van sostraure, joies, monedes antigues i diners en efectiu.

PublicitatRovira  

Realitzades les gestions pertinents, van donar com a resultat la identificació, localització i detenció d’un home de 48 anys, veí de Peníscola, com a suposat autor d’un delicte de robatori. Les diligències instruïdes han sigut entregades en el Deganat dels Jutjats de Vinaròs.

La segona intervenció, es va iniciar quan els agents van obtindre informació de la comissió de quatre robatoris en domicilis en la població de Moncofa, d’on van sostraure efectes d’aquestes. Iniciades les corresponents investigacions, van donar com a resultat la detenció d’un home de 21 anys, veí de Moncofa, com a suposat autor de quatre delictes de robatori amb força en les coses. Les diligències realitzades han sigut entregades en els Jutjats de Nules.

La tercera actuació va començar quan els Guàrdies Civils, van tindre coneixement de dos robatoris en dos domicilis de la ciutat de la localitat de Vinaròs, després de forçar les portes d’entrada van sostraure del seu interior, joies i un telèfon mòbil. Continuant amb les perquisicions van donar com a resultat la identificació i localització i detenció d’un home de 34 anys i veí de Benicarló, com a suposat autor de dos robatoris amb força en les coses. Les diligències instruïdes han sigut entregades en els Jutjats de Vinaròs.

En total s’han esclarit set robatoris amb força en domicilis. L’actuació ha sigut realitzada per efectius de la Guàrdia Civil de Benicarló, Moncofa i Vinaròs.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada