Presenten el Pla integral de suport a la competitivitat del comerç en Alcalà- Alcossebre

L'acte ha sigut presentat per l'alcalde del municipi Francisco Juan Mars i en ell ha intervingut Francisco García tècnic de la Cambra de Comerç.

Publicitat

En el Censal d’Alcossebre, durant la vesprada del dijous, la Cambra de Comerç de Castelló i l’Ajuntament d’Alcalà de Xivert – Alcossebre han presentat el Pla integral de suport a la competitivitat del comerç minorista en la localitat i l’aplicació per a telèfon mòbil “Activa Alcalà”.

L’acte ha sigut presentat per l’alcalde del municipi Francisco Juan Mars i en ell ha intervingut Francisco García tècnic de la Cambra de Comerç.

Rovira  

El tècnic ha desgranat els punts del pla, posant l’accent en la necessitat la innovació i adaptació a les noves tecnologíes per a millorar la competitivitat del sector minorista en Alcossebre i generar ocupació de qualitat en la localitat.

També s’ha presentat “l’app” Activa Alcalà de Xivert – Alcossebre que servirà per als aconseguir els propòsits de l’esmentat pla.

Posteriorment s’han anunciat les futures campanyes de promoció dels comerços locals tant per a veïns com per a turistes.

Per la seua part, la regidora de turisme Alejandra Roca ha explicat que en l’ajuntament es disposa de fitxes perquè els comerços puguen sumar-se a l’aplicació.

Finalment, a preguntes dels assistents, s’ha explicat que este pla és a càrrec de l’Ajuntament i que no implicara cap despesa addicional per als negocis que s’anuncien en ella.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada