El PP reclama la gratuïtat del bitllet entre Castelló i València mentre duren les obres del tercer fil

Els populars portaran al Ple una Declaració Institucional en aquest sentit sumant-se a la reivindicació dels viatgers

PP Castelló
Actualitat Valenciana

El Grup Municipal Popular presentarà una iniciativa plenària, en forma de Declaració Institucional, de cara al pròxim ple que tindrà lloc el 12 de juliol amb l’objectiu de minimitzar l’impacte de les obres del tercer fil ferroviari en el trajecte que uneix Castelló i València, en la segona via, després que el procés ja s’haja implantat amb èxit en la primera d’elles, quedant oficialment en servei el passat 23 de gener de 2018.

Per a la portaveu popular, Begoña Carrasco: “Cal minimitzar les molèsties als viatgers apostant per la gratuïtat del bitllet mentre duren els treballs iniciats en el trajecte València Castelló”.

PublicitatRovira  

“Ens vam sumar així a la reivindicació dels usuaris dels trens rodalia, que bé per treball o per qualsevol altre motiu estan obligats a fer ús d’aquest servei”.
A més, cal recordar que els treballs coincideixen en plena temporada estival i això pot afectar el turisme que arriba a la nostra ciutat. “Per a evitar que els turistes descarten Castelló com a destinació turística cal compensar esta circumstància”.

“Les obres són sempre molestes, però necessàries per a aconseguir millores, la qual cosa està en mans de les administracions és planificar i compensar als usuaris, per això instem al Ministeri de Foment i a la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori a activar la gratuïtat del bitllet”.

Des de la Unió de Consumidors asseguren que la petició de la gratuïtat del bitllet per circumstàncies excepcionals com en este cas les obres, ja es va posar en marxa en altres comunitats autònomes i no veu motiu perquè no s’aplique en la nostra comunitat.
“Demanarem el suport de tots els grups polítics perquè des de l’Ajuntament de Castelló es pressione al Ministeri de Foment per a poder posar en marxa aquesta mesura”.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat de Castelló

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada