El PP de La Jana exhibeix força i presenta una llista renovada amb 7 candidats i 7 suplents

L'objectiu de la candidata del PP és fomentar oportunitats per a revertir l'èxode rural i fer que la localitat torni a ser referent a la comarca i a la província.

Publicitat

La candidata del PP de La Jana, Lucía Clemente, comptarà amb una llarga llista de cares noves que conjuminen joventut, arrelament, experiència i il·lusió per a “donar-li vida a La Jana”.

“Un gran equip del qual em sento profundament orgullosa, un equip de catorze veïns de La Jana que coneixen perfectament el dia a dia del nostre poble, les necessitats dels nostres veïns i veïnes, les nostres associacions i empreses, i cada pam del nostre terme municipal. Un equip renovat que conjumina joventut i experiència, compost per persones de totes les edats i sectors econòmics, on tenim molt en compte l’agricultura i la ramaderia, principal motor econòmic de La Jana. I especialment, m’alegra poder comptar amb l’experiència de persones majors, perquè l’experiència és la més preuada de les ciències. Sens dubte, un gran equip disposats a deixar-nos la pell per millorar el nostre poble, la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes, i treballar per DONAR-LI VIDA A LA JANA”.

Rovira  

“Treballarem perquè la Jana torni a ser referent a la comarca i a la província; un municipi en el qual tots tinguem cabuda, volem un govern en el qual tots ens sentim part i ens identifiquem”, ha puntualitzat.

La llista de persones que acompanyaran a Lucía Clement per a liderar el projecte del PP són:

1. Lucía Clemente Gargallo.

2. César Verge Barreda.

3. Esmeralda Monterde Saurina.

4. María Ángeles Boix Tolós.

5. Joaquín Segarra Escuder.

6. Sebastián Gargallo Llàdser.

7. Sergio Dellà Compte.

8. Abel Arnau Saurina.

9. María Pilar Pla Gimeno.

10. Adam Grau Verge.

11. María Segarra Gauxax.

12. Juan Miguel Boix Escuder.

13. José Cano Verge.

14. Josefa Folch Llàdser.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada