El PP aposta per la renovació, l’experiència i la il·lusió per Onda en la seua candidatura local

Carmina Ballester: “Només qui de debò vol a Onda i està orgullós de de aquesta ciutat la pot defensar i millorar”.

Publicitat

El Partit Popular d’Onda ha optat per la renovació, l’experiència i la il·lusió per Onda en la seua candidatura local amb la qual recuperaran l’Ajuntament per als veïns.

El projecte que lidera Carmina Ballester té en comú “la passió i la il·lusió per Onda que són l’eix que ens uneix a tots: la vocació de servei públic, d’ajudar els ondenses i de fer que Onda siga una ciutat més amable, amb més oportunitats i que siga sobretot per als ondenses” ja que “només qui de debò mestressa a Onda i està orgullosa d’aquesta ciutat pot millorar-la”.

Rovira  

En el segon lloc, Carmina Ballester ha optat per Elena Albalat, amb experiència en la gestió i una gran implicació social. Juan López, veí del Tossalet i molt implicat en diverses associacions i entitats ondenses ocuparà el tercer lloc compartint il·lusió per Onda. Així mateix, el jove Vicent Bou passa a ocupar el quart lloc. Bou sempre ha mostrat un gran compromís per Onda i pels joves. En cinquena posició estarà María Prada de Conflent, treballadora incansable i un referent a Onda.

En sisé lloc està Salva Aguilella, el millor alcalde que ha tingut Onda en la seua història i un lluitador incasable per la seua localitat. En setena posició se situa Estela Badenes, una altra de les noves incorporacions al projecte del PP. En el número 8, Jovi Iserte, qui continua demostrant la seua gran passió i ganes de treball per la localitat d’Onda; en novena posició se situa Paco Pastor, nova incorporació a les llistes del PP i un exemple d’esforç i treball.

La jove María Gimeno Baila també se suma al canvi d’Onda, així com Óscar Valero en el 11, el secretari general del PP d’Onda, Vicente Ramón en el 12 o Silvia Chamorro en el 13. El lloc 14 és per al jove Sergio Puig, María José Moliner (15); Ramón Sebastián (16), Loles Ibáñez (17), Marc Osuna (18), María Isabel Jiménez (19), Cecilia Varella (20) i David Varella (21).

CANDIDATURA ONDA
1.- Carmina Ballester
2.- Elena Albalat
3.- Juan López
4.- Vicent Bou
5.- Maria Prada de Conflent
6.- Salvador Aguilella
7.- Estela Badenes
8.- Jovi Iserte
9.- Paco Pastor
10.- María Gimeno
11.- Óscar Valero
12.- Vicente Ramón
13.- Silvia Chamorro
14.- Sergio Puig
15.- María José Moliner
16.- Ramón Sebastián
17.- Loles Ibáñez
18.- Marc Osuna
19.- María Isabel Jiménez
20.- Cecilia Varella
21.- David Varella

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada