El PP sol·licita a l’Ajuntament que estudie personar-se com acusació popular en el cas de l’abús a una menor de Borriana

El portaveu del PP presenta per registre una proposta que reclama “la unió de tots per a exigir fermesa i contundència contra violacions i crims”

Publicitat

El regidor i portaveu del PP a Borriana, Juan Fuster, ha sol·licitat hui per registre que l’Ajuntament de Borriana estudie la possibilitat de presentar-se com a acusació popular en el cas de l’abús a una menor la passada Nit de cap d’any.

La instància, registrada hui, reivindica la “unió de tots”, per sobre d’ideologies, “per a exigir fermesa i contundència contra violacions i crims”.

Rovira  

“El drama d’aquesta família és infinit”. “La llei ha d’actuar sense pal·liatius i com a ajuntament hem d’implicar-nos en açò, estudiant totes les opcions possibles que ens ofereix el nostre ordenament jurídic”.

Per aquest motiu, “la proposta persegueix la unió de tots els partits que estem representats en el consistori, com a servidors públics que som, per a garantir que aquesta institució pública explorarà totes les vies que estiguen al nostre abast per a condemnar aquest abús”.

La proposta del portaveu del PP reivindica una mesura emparada per l’article 125 de la Constitució Espanyola, l’article 101 de la Llei d’Enjudiciament Criminal i el 19.1 de la Llei Orgànica del Poder Judicial. En efecte, no és el primer cas d’una institució pública que emprén aquest tipus d’accions judicials, tal com va ocórrer en el cas del Govern de Navarra que va decidir personar-se com a acusació popular en el cas de ‘La Rajada’.

“Fets com aquests convulsen i afecten tota la societat. Siguem capaços d’escoltar a les víctimes i actuar per sobre d’ideologies. Tots junts”, ha pregat el portaveu del PP.
Fuster proposarà així mateix aprovar una declaració pel ple que condemne com a institució “aquests fets menyspreables”. “Tolerància zero i la màxima pena contemplada en el model de presó permanent revisable”, ha conclòs.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada