Pep Gimeno “El Botifarra” actuarà al Teatre Payà de Borriana per Sant Blai

Avui s’ha presentat la programació cultural de Borriana per al primer trimestre de l’any i entre les activitats destaquen l’actuació de “El Botifarra”, el XII aplec de Gegants i Cabuts i el festival EMAC

Publicitat

Aquest matí, el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Borriana, Vicent Granel, ha presentat al claustre del Centre Municipal de Cultura La Mercé (CMC La Mercé)  la programació cultural que acollirà la localitat durant el primer trimestre d’aquest any 2019. Granel ha afirmat que “aquest primers mesos estan plens d’activitats i tradicions degut a les festivitats de Sant Blai i Sant Antoni i el públic demanda cultura”. El Teatre Payà, el CMC La Mercé, l’auditori Juan Varea i els carrers de la ciutat seran els escenaris on es realitzaran els actes i actuacions.

Com bé ha destacat el regidor, l’actuació principal serà Botifarra a Banda de Pep Gimeno “El Botifarra”, que tindrà lloc el dissabte 9 de febrer junt a la Banda Simfònica de l’Agrupació Filharmònica Borrianenca. Granel, ha explicat que “molta gent es va quedar sense poder veure’l l’última vegada que va actuar a la localitat i s’ha demanat molt que el tornarem a portar”. L’actuació, emmarcada en les festes patronals de Sant Blai, tindrà lloc al Teatre Payà i les entrades costaran 5€ a platea i 4€ a amfiteatre.

Rovira  

El dissabte 2 de febrer, es celebrarà a Borriana el XII Aplec de Gegants i Cabuts. Durant tota la jornada hi haurà activitats i tallers a la plaça de la Mercé i a les 5 de la vesprada començarà la desfilada a la mateixa plaça. Els gegants i cabuts recorreran els carrers del centre per acabar a la plaça Major amb un ball de cada parella dels gegants participants i el ball conjunt de tots.

A més, del 15 al 17 de febrer, es celebrarà la quarta edició del festival EMAC (Espais de Música i Art Contemporani) al CMC La Mercé amb exposicions d’art, tallers, streetfood i música. Aquest any la cap de cartell serà Soleá Morente que actuarà el diumenge 17 a les 8 de la vesprada. A més, el festival també comptarà amb la presència de referents de la música electrònica com AKKAN o Delaporte, entre d’altres.

El mes de març, dins de la programació del Mes de la Dona, el Teatre Payà acollirà l’actuació de tres monologuistes: Patricia Espejo, Carol Tomás i Eva Cabezas. L’obra, titulada Women Comedy es podrà gaudir el divendres 29 a les 22:30h. Al mateix teatre, el diumenge 31, es podrà veure l’obra Les 7 diferències. Aquesta, destinada per al públic infantil, intentarà a través del llenguatge corporal transmetre als més joves un missatge d’igualtat en quant a sexe i raça.

El tècnic de Cultura, Rafa Marañón, ha volgut recordar que les entrades per a totes les actuacions del Teatre Payà es posaran a la venda el proper 21 de gener i es podran adquirir a Buraudio (C/ l’Escorredor, 58) en horari comercial de dilluns a divendres. Les entrades també es podran comprar al propi Teatre Payà des d’una hora abans de cada actuació.

Des de la Regidoria de Cultura es convida a tota la població de Borriana a participar de les iniciatives presentades i no es descarta poder presentar-ne algunes més en els propers dies. La programació completa es pot consultar a la web www.burrianacultura.es o a la pàgina de Facebook “Borriana Cultura”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada