‘Guanyar per a conquistar el present i el futur’ d’Artemi Rallo

Rallo: "enfront dels qui volen que mirem al passat i retrocedim en les conquestes socials, econòmiques i polítiques, tenim un deure amb la societat actual i les generacions esdevenidores de continuar amb la modernització i el progrés"

Publicitat

Una victòria del PSOE el pròxim 28 d’abril ens permetrà conquistar el futur. Enfront dels qui volen que mirem al passat i retrocedim en les conquestes socials, econòmiques i polítiques, tenim un deure amb la societat actual i les generacions esdevenidores de continuar amb la modernització i el progrés que el PSOE ha contribuït a construir i del qual és el seu principal garant.

La província de Castelló ha patit durant els últims anys de govern del PP, com la resta dels espanyols, les retallades socials i el clima de degradació que ha acompanyat la corrupció sistèmica. Però, a més, els castellonencs hem vist frustrades demandes i reivindicacions a les quals teníem dret per justícia. Les inversions del PP a la província de Castelló van caure amb Rajoy a nivells històrics inimaginables i, amb això, les possibilitats de desenvolupament econòmic, de creació d’ocupació i d’increment de la qualitat de vida s’han vist amenaçades.

Rovira  

L’agenda política dels socialistes per a la província de Castelló persegueix revertir anys i anys de desatenció i prioritzar actuacions llargament demandades i que ja formaven part de l’acció del Govern de Pedro Sánchez durant els últims mesos: recuperar una AP-7 gratuïta per a tots els ciutadans; possibilitar la millor connexió possible de les poblacions pròximes a l’AP-7 sense peatges; garantir una oferta de trens de rodalia fiable, fluida i de qualitat; impulsar el corredor ferroviari mediterrani per a incrementar la productivitat dels nostres sectors productius (particularment, del taulellet i l’agroalimentari); resoldre els punts negres per a la seguretat viària existents en l’N-340; finalitzar les actuacions necessàries en l’N-232 per a convertir-la en una òptima via de connexió amb l’interior de la península; escometre l’actuació, abandonada pel PP, dels trams pendents de la A-7 per a garantir una via ràpida que recórrega l’interior de la província; finalitzar la modernització dels accessos al port de Castelló.

Aquestes i moltes altres, són accions que possibilitaran el desenvolupament econòmic del nostre territori i milloraran, sens dubte, la nostra qualitat de vida.

És temps d’apostar pel futur i de mirar als ulls dels nostres conciutadans traslladant-los la seguretat que, amb un govern socialista, Espanya es tornarà a posar en marxa. Només cal deixar arrere la desesperança i el fastig provocat per la indolència i la incapacitat dels governs del PP.

Existeix un projecte de futur per a tots en el qual ningú ha de sentir-se abandonat i en el qual tots hem de comprometre’ns: futur per als joves sense ocupació o que han hagut d’abandonar el seu país per a buscar noves oportunitats; futur per a aturats d’avançada edat que lluiten per trobar treball i mantindre a les seues famílies amb dignitat; futur per als estudiants la formació dels quals és garantia de progrés social i econòmic; futur per a pensionistes que puguen gaudir de pensions dignes i actualitzades; futur per als treballadors sense contractes precaris i relacions laborals penoses; futur per a l’ús de les dones sense discriminació; futur perquè les empreses puguen progressar i modernitzar-se;

…. Són molts els reptes que enfrontem però Espanya ha demostrat tindre sobrada capacitat per a abordar-los quan ha tingut la voluntat de fer-ho i un Govern socialista que ha liderat l’impuls polític necessari per a fer realitat l’avanç i transformació del nostre país.

El 28 d’abril els espanyols i els castellonencs hem de deixar arrere l’Espanya en blanc i negre i apostar per un projecte col·lectiu, sustentat en el diàleg, l’acord i la defensa dels interessos generals, que garantisca el progrés econòmic, la justícia social i el reconeixement i gaudi dels nostres drets i llibertats.

                   

                                Artemi Rallo. Cap de llista del PSPV-PSOE al Senat per Castelló

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada