El PSPV-PSOE recupera la seva implantació en tot el territori i està en condicions de guanyar la Diputació per a la ciutadania

Presenta llista en 131 municipis augmentant la seva presència en territoris com Albocàsser i l'Alt Mijares.

Publicitat

El director de campanya del PSPV-PSOE a la província de Castelló, Ramón Martínez, ha informat que el partit ha presentat llistes en 131 municipis, una xifra que considera “molt positiva” perquè són més candidatures que en 2015 i 2011” i que ha estat possible “gràcies a la participació i lliurament de la nostra gent en tot el territori”.

Són dades “amb els quals aspirem a ser la llista més votada de la província i a guanyar la Diputació per a la ciutadania després de més de 20 anys d’ineficàcia i abandó dels municipis per part dels successius equips de govern del Partit Popular”. En la seva opinió, “un nou model de Diputació és possible i el posarem en marxa a partir del 26 de maig”.
Tenir cobert tot el territori suposa “una clara recuperació de la implantació territorial del partit en totes les comarques”, amb especial incidència en territoris com Albocàsser o l’Alt Mijares, on augmenta el nombre de llistes presentades.

Rovira  

La recuperació del Partit Socialista posa igualment de manifest que “en el territori, per fi es va perdent la por a les pràctiques caciquils de la dreta, que tant por causaven en determinats sectors”. De fet, “la majoria dels integrants de les llistes són veïns i veïnes d’aquests municipis que han decidit fer un pas endavant per a treballar pel progrés i el benestar dels seus pobles”.

Els quatre municipis de la província en els quals el PSPV-PSOE no ha presentat llesta seran Vistabella, Argeleta, Vilamalur i Herbers. Es fa “perquè són pobles que tenen molt poca població, en els quals sabíem de l’existència de llistes de caràcter progressista que compleixen amb els objectius que defensa el PSPV-PSOE com la defensa de les mancomunitats”. En aquest sentit, “és oportú recordar que la Generalitat Valenciana que presideix Ximo Puig acaba d’aprovar una llei de mancomunitats”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada