El President Ximo Puig anuncia l’aprovació de la següent fase de les obres de rehabilitació de la Real Fàbrica del Comte d’Aranda

El president ha destacat que es tracta "d'un dels patrimonis industrials més potents que hi ha a la Comunitat Valenciana".

Puig Fábrica Alcora
Actualitat Valenciana

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha visitat les obres de rehabilitació de la Real Fàbrica del Comte d’Aranda de l’Alcora, espai del segle XVIII pioner de la indústria ceràmica de la província de Castelló, i ha anunciat l’aprovació en els pròxims quinze dies de la següent fase de les obres, en la qual col·laboraran la Generalitat i l’Ajuntament de l’Alcora.

El president ha destacat que es tracta “d’un dels patrimonis industrials més potents que hi ha a la Comunitat Valenciana”, i ha assenyalat que es destinaran més de 600.000 euros a aquesta pròxima fase de la rehabilitació, amb el que es preveu la posada a punt de l’edifici per al pròxim any.

PublicitatRovira  

“No estem parlant solament del passat, estem parlant de les arrels d’un sector fonamental per als valencians”, ha afirmat el president respecte a la importància de la fàbrica per a la indústria ceràmica, i ha afegit que aquesta representa un “instrument fonamental de progrés de l’Alcora”.

Al recorregut també ha assistit la directora general de Cultura i Patrimoni, Carmen Amoraga, així com membres de la corporació municipal alcorina.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat de Castelló

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada