Facsa activa la campanya de prevenció de rates i insectes a Almassora

La iniciativa, que arriba a la seua cinquena edició, coincideix amb l’arribada de la calor.

Publicitat

L’empresa Facsa, adjudicatària del servei de clavegueram i aigua potable d’Almassora, i l’Ajuntament han posat en marxa, per cinquè any consecutiu, els treballs de desratització i desinsectació en la xarxa de clavegueram de la localitat. La iniciativa persegueix prevenir la possible proliferació de plagues en el nucli urbà i el seu entorn, especialment de cara als mesos més calorosos de l’any.

El regidor de Serveis Públics de l’Ajuntament d’Almassora, Joan Antoni Trenco, així com Patricia Agrasar, responsable d’explotació de Facsa en el municipi, s’han desplaçat fins al carrer Sant Jaume i adjacents per a comprovar l’evolució dels treballs.

Rovira  

La iniciativa complementa els tractaments particulars que la localitat posa en marxa en aquestes dates a fi de garantir l’adequada conservació de les instal·lacions, bé mitjançant la contractació d’empreses especialitzades o mitjançant l’ús de productes domèstics, sota responsabilitat dels particulars a l’interior d’habitatges.

Les zones on aquests dies s’aplicaran els tractaments integrals en el sistema de clavegueram comprenen el carrer Trinitat, la plaça Pere Cornell, la plaça Espanya, el carrer Caritat, el carrer Sant Marc, la plaça Santa Isabel i voltants i els carrers Sant Enric i Verge de Gràcia. Segons ha indicat l’empresa especialitzada, els operaris ampliaran els treballs en els pròxims mesos a altres zones de la localitat.

A més, Facsa completarà les tasques de desinfecció en els col·lectors del municipi amb una campanya especial en els col·legis on, a més d’informar els usuaris, els tractaments es duran a terme fora de l’horari escolar i, preferentment, de manera coordinada amb fumigacions interiors.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada