El consell de la residència municipal d’Almassora aprova el balanç positiu de l’exercici de 2018

El consistori ha realitzat una aportació de 175.000 euros, la més alta dels últims sis anys.

Publicitat

La presidenta del Consell d’Administració de la Residència Municipal de Persones Majors i Dependents d’Almassora, Diana Belliure, ha presentat davant la junta general d’accionistes el balanç econòmic de l’exercici de 2018. Les xifres evidencien la correcta la gestió de recursos per a la cobertura de despeses i, per tant, el resultat final ha deixat un superàvit de 259,86 euros.

Cal destacar que l’aportació municipal ha sigut la més alta dels últims sis exercicis i ha ascendit a 175.074 euros. Gràcies a aquests fons, el centre ha pogut cobrir les necessitats de personal derivades de baixes o vacances, així com ampliar les jornades de quatre professionals en els departaments de cuina i neteja, administració i atenció sanitària.

Rovira  

La residència també ha aplicat els increments salarias del 1,5% i 1,75% previstos pels Pressupostos Generals de l’Estat per als empleats públics. En total, l’apartat de personal ha ascendit a 1.199.053,05 euros, un xifra que per a Belliure reflecteix “el gran esforç que hem fet en els últims temps per a dotar al centre dels recursos humans necessaris per a millorar l’atenció als usuaris i a les famílies i per tal de millorar les condicions laborals de la plantilla”.

Així mateix, durant l’exercici de 2018, la residència d’Almassora va obrir cinc bosses d’ocupació, que se sumen a les dos obertes en els dos anys previs i a la bossa per a fisioterapetuas convocada a principis de 2019. D’aquesta manera el centre compleix amb l’objectiu de recuperar la plantilla prèvia a les retallades econòmiques que es van iniciar en 2011.

Addicionalment  la residència municipal d’Almassora compta per al seu finançament amb un subvenció de la Conselleria d’Igualtat i Política Inclusives que en 2018 va ascendir a 1.230.240 euros. En total, el centre disposa de  56 places per a usuaris interns i amb altres 15 de centre de dia, les quals estan cobertes el 100% en aquest moment.

En els últims mesos el centre ha regulat la contractació els subministraments d’electricitat i gas a petició de l’interventor municipal. Gràcies a l’adhesió al conveni del Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) la residència ha pogut complir amb la normativa sense necessitat de traure a licitació pública aquestes contractacions.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada