La ministra Reyes Maroto recolza la candidatura de Xaro Miralles per a Benicarló i demana el vot per al PSOE

Xaro Miralles: “Hem iniciat la transformació de Benicarló i hem de seguir perquè tenim projecte i recursos”.

Publicitat

La candidata socialista a l’alcaldia de Benicarló, Xaro Miralles, ha presentat davant més de cinc-centes persones la seva proposta per a continuar desenvolupant el futur de la ciutat, de la mà del seu equip, una llista formada per nous rostres i noms amb experiència.

Ho ha fet davant la Ministra d’Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, que ha acompanyat al grup en el Parador de Benicarló, que també ha comptat amb el suport del secretari provincial Ernest Blanch. També han assistit la candidata al Congrés, Susana Ros, i els candidats a les Corts Valencianes, Carlos Laguna, Ana Besalduch i Ruth Sanz.

Rovira  

Miralles ha recordat que “comencem fa quatre anys a desenvolupar un projecte de transformació de Benicarló amb la mirada posada en 2025”, i ha assegurat que “hem de seguir al capdavant de l’Ajuntament perquè tenim projecte i recursos”.

L’actual alcaldessa de la població ha presentat un equip “sòlid, amb il·lusió, cohesionat, i amb ganes de continuar treballant per Benicarló, amb cares noves i amb dones i homes amb experiència en la gestió”, i que “tenim com a prioritat tant el desenvolupament de Benicarló a nivell urbanístic com a turístic, cultural, festiu i esportiu, sense oblidar el gran projecte en serveis socials inclusius amb què comptem en l’actualitat i el fort impuls que hem donat als projectes de creació d’ocupació”.

Per part seva, la ministra d’Indústria, Comerç i Turisme,Reyes Maroto, ha fet referència durant la seva intervenció als indecisos, als quals ha dit que “cal anar a votar, i que el Partit Socialista representa en aquests moments el vot útil, perquè les tres dretes, si poden, sumaran, i això ens portaria a una involució en aquest país”.

Sobre aquest tema ha dit que “és alguna cosa que ja estem veient a Andalusia, on hi ha llistes negres de les persones que defensen a les dones”. A més, “acaben de llevar l’impost de successions, la qual cosa, sens dubte, suposa un premi per als rics; i damunt, han pujat les taxes a les escoles infantils”.

Són el contrari del que significa l’acció del govern socialista, que en 10 mesos ha recuperat drets i llibertats; hem desenvolupat una agència econòmica molt intensa, amb la qual hem demostrat que es pot créixer redistribuint, millorant els salaris i el salari mínim en particular, incrmentando les pensions i defensant a les dones”.

Ha afegit que “les dones som la meitat de la població i volem tenir presència, no només en la política, també necessitem treballar i tenir una independència per a poder tenir un projecte de vida”.

Reyes Maroto ha volgut recolzar la candidatura de Xaro Miralles perquè “és una dona amb la qual jo m’identifico, perquè som dues dones que tenim una manera de treballar pròxima, perquè sabem que la política serveix per a millorar la vida dels veïns i veïnes; Xaro ha demostrat durant els últims quatre anys que l’acció política pot ser útil, és una dona a la qual li agrada escoltar i dialogar”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada