Segorbe homenatja a les seues Reines, Dames i Corts d’Honor 2017

Divendres passat 6 de juliol, es va celebrar en el Teatre Serrano de Segorbe un emotiu homenatge a les Reines, Dames i Corts d’Honor que han representat a la ciutat durant tot un any.

Durant la cerimònia, es van projectar diversos vídeos en els quals el públic va poder veure una xicoteta part de les vivències i grata experiència de les Corts, les seues famílies, la Comissió de Festes i l’Ajuntament. La Regidoria de Festes va projectar un vídeo sorpresa per a les Reines, Dames i components de les Corts, on eixien les seues famílies, els qui van donar la seua perspectiva del que suposa formar part protagonista de les Festes Patronals. La Cort Major va presentar també un audiovisual amb imatges d’elles i de Sogorb, mostrant la seua amistat i complicitat. Les Reines Major i Infantil, Ángela Mínguez i Alba Lereu, van preparar també un vídeo de resum de tot el viscut durant l’any.

PublicitatRovira  

El Regidor de Festes, Enrique Máñez, i l’Alcalde de Segorbe, Rafael Magdalena, van fer lliurament de les plaques commemoratives a les Corts d’Honor i dels pergamins a les Reines. Tots dos van coincidir en els seus discursos a agrair a les Reines, Dames i Corts d’Honor i a les seues famílies tot l’esforç que realitzen durant l’any, així com la important labor de representació en tota la Comunitat Valenciana. Máñez va reivindicar “unes festes igualitàries, innovadores i lliures d’abusos i assetjament, on tota la ciutadania puga participar per igual. Treballem amb dedicació en unes festes fetes per als segoribinos i segorbinas, ja que hi ha mil maneres de viure-les”. El Regidor va finalitzar la seua intervenció amb una frase dedicada a la tradició, d’un cantautor valencià, en afirmar que “qui perd els orígens, perd la identitat”. La Comissió de Festes de Segorbe també va ser reconeguda en els discursos doncs, tal com va dir l’Alcalde, “el treball d’uns pocs fa gaudir a molts”.

Per la seua banda, Ángela Mínguez i Alba Lereu van donar emotius discursos recordant els moments, anècdotes i experiències viscudes, sense oblidar l’agraïment tant a les seues companyes de les Corts, Ajuntament, pobles veïns i, sobretot, familiars.

En finalitzar l’acte, es va celebrar un sopar de germanor, on es va lliurar un xicotet detall a tots.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat de Castelló

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada