Segorbe compta amb assistència gratuïta per a elaborar la Declaració de la Renda

El Alcalde de Segorbe firma el convenio para la prestación de asistencia para hacer la Renta en Segorbe
Actualitat Valenciana

L’Alcalde de Segorbe, Rafael Magdalena, va signar ahir un conveni de col·laboració al costat del Conseller d’Hisenda i Model Econòmic, que permetrà la ubicació a Segorbe d’un punt d’atenció personalitzada per a l’elaboració de la Declaració de la Renda.

Aquesta campanya d’assistència personal i gratuïta, impulsada per l’Institut Valencià d’Administració Tributària (IVAT), s’estendrà del 10 de maig al 2 de juliol, en l’Edifici Glorieta. Totes les persones que vulguen beneficiar-se d’aquest servei poden cridar des de hui, 8 de maig, als telèfons 901223344 i 915530071 per a sol·licitar cita prèvia.

PublicitatRovira  

L’oficina de Segorbe donarà servei tant al veïnat resident en la localitat com a la comarca, així com a qualsevol persona que ho sol·licite de qualsevol població. A través d’aquest projecte, l’IVAT ha creat tres llocs de treball en la localitat, designant així al personal que prestarà assistència a la ciutadania.

Segons informa el Consell, aquesta iniciativa “se centra a millorar l’atenció als ciutadans en el compliment de les seues obligacions tributàries i amb un criteri de proximitat”. En aquest sentit, Magdalena afirma que “iniciatives com aquesta són les que realment solucionen els problemes de les comarques d’interior, frenen la despoblació i acosten l’administració a les persones d’una manera efectiva i amb esperit de servei”.

A més del servei presencial, l’administració compta amb un telèfon d’informació per a resoldre dubtes via telefònica (901200345 i 915356813). També es pot realitzar la declaració via web, seguint uns senzills passos o mitjançant una aplicació per a dispositius mòbils.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat de Castelló

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada