Els veïns de Segorbe voten com a plat fort de les Festes l’actuació de Revolver

En aquesta ocasió han votat 83 persones, 11 d'elles presencialment i 72 per mitjà de la pàgina web de participació ciutadana de l'Ajuntament de Segorbe.

Revolver
Actualitat Valenciana

La ciutadania segorbina ha votat ja els espectacles que animaran les Festes de Segorbe 2018, entre l’oferta presentada per l’empresa encarregada de l’organització, Gamma Sound S.L.

L’Ajuntament de Segorbe ha fet ja recompte oficial dels vots, després d’una setmana en la qual les persones empadronades en la localitat i majors de 16 anys han pogut participar tant de manera digital com a presencial.

PublicitatRovira  

Els espectacles més votats, dels quals podrà gaudir la població segorbina durant les Festes Patronals són:

– Dilluns 27 d’agost: Obra de teatre ‘L’Intercanvi’, de Gabino Diego i Teté Delgado, amb el 56,6 % dels vots.
– Dimarts 28 d’agost: Gamma Live Orquestra i La Senda, amb el 68,7 % dels vots.
– Dimecres 29 d’agost: Musical ‘Michael Legacety’, amb el 74,7 % dels vots.
– Dijous 30 d’agost: Orquestres: ’Energy Xou i ‘Seven Crashers’, amb el 71,10 % dels vots.
– Divendres 31 d’agost: Revolver, Rulo i la contrabanda i ‘El Drogas’, amb un percentatge de vots del 57,8 %.
– Dissabte 1 de setembre: Orquestres ‘Món’ i ‘Emotion’, amb el 59 % dels vots.

El Regidor de Festes, Enrique Máñez, destaca la importància que siguen les persones de Segorbe els qui trien les festes que volen tindre: “Sempre he cregut que és fonamental donar veu a la ciutadania perquè s’involucre tant en l’organització de les festes, com en qualsevol altre assumpte que afecte la població. Amb aquest tipus d’iniciatives espere aconseguir una setmana de Patronals més participativa, més al gust de tots. Uns anys s’involucren més persones en els processos de votació i uns altres menys, però l’important és que tenen l’oportunitat de decidir”.

En aquesta ocasió han votat 83 persones, 11 d’elles presencialment i 72 per mitjà de la pàgina web de participació ciutadana de l’Ajuntament de Segorbe www.decide.segorbe.es.

A mitjan juliol, com cada any, es posaran a la venda les entrades i es donaran a conéixer els descomptes que ofereixen l’Ajuntament i l’empresa organitzadora per a persones en situació de desocupació (presentat el DARDE) i amb el Carnet Jove de Sogorb (CAJS). Per a obtindre el carnet jove és necessari sol·licitar-ho en l’Ajuntament de Sogorb. Per a això, s’ha de tindre entre 16 i 28 anys i presentar el DNI en les oficines municipals.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat de Castelló

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada