El nou ‘Rockódromo’ un nyap i una altra oportunitat perduda

Amb prop de 6 milions d'euros en la caixa l'Ajuntament i no ha dotat al rocòdrom de serveis ni infraestructures bàsiques, deixant a mig fer una instal·lació de recent construcció.

Rocódromo Segorbe
Actualitat Valenciana

El Partit Popular de Segorbe no ix de la seua sorpresa quan veu la instal·lació que ha construït l’equip de govern de l’Ajuntament deSegorbe, i és que el nou ‘Rockódromo’, com així s’ha denominat al nou espai per a concerts i discomòbils, s’ha quedat segons els populars “literalment a mig fer”.

I és que cal recordar que en les pròximes setmanes l’Ajuntament de Segorbeposarà en marxa un recinte de nova construcció, destinat per a esdeveniments i discomòbils, i que ni està asfaltat i ni compta amb condícies per als assistents ni amb vestuaris ni magatzems per als grups o associacions que organitzen allí els seus esdeveniments.

PublicitatRovira  

Per al PP de la capital de l’Alt Palància, “l’alcalde Magdalena i el seu equip de govern han tornat a demostrar una capacitat nul·la per a gestionar els diners dels segorbins. Malgrat que van fer gala l’últim ple dels diners que atresora l’Ajuntament, quasi 6 milions d’euros, han sigut incapaços de dotar aquesta instal·lació dels serveis bàsics per a realitzar esdeveniments musicals com a festivals, revetles o discomòbils”.

Des de les files Populars continuen insistint “ja ho vam dir en un ple anterior, una vegada estudiem el projecte, ara, amb l’abundància econòmica, era el moment d’apostar de debò pels joves, realitzar una coberta que protegisca a les persones de qualsevol inclemència climatològica, ja siga el sol en esdeveniments com el duel de ‘garitos’ o la pluja en qualsevol discomòbil o concert”.

El Grup Popular de l’Ajuntament de Segorbeveu en aquesta actuació una altra oportunitat perduda i una mostra més de la ineficàcia d’aquest equip de govern. Segorbei les seues gents es mereixen les millors instal·lacions, i esta en particular deixa molt a desitjar. Per això li exigim a l’Alcalde que rectifique i realitze les obres necessàries perquè este recinte dispose d’estos serveis bàsics i mínims necessaris perquè allí puguen organitzar-se esdeveniments en bones condicions. Magdalena qualifica de nyaps proposats del PP que després acaba votant a favor, i presenta davant els segorbins una instal·lació, que de concloure-la així, sí que és un vertader nyap.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat de Castelló

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada