La taxa de fem passa de 273 euros a 408 euros en 2018 a Borriana

brosses

El PSPV ofega els comerços de Borriana amb un increment de la taxa de brosses

“Si el PSPV de Borriana ha demostrat alguna cosa en aquests tres anys de gestió és que incompleix els seus compromisos i no té cap projecte”. Juan Fuster, regidor del PP en l’Ajuntament de Borriana ha denunciat l’increment abusiu de la pressió fiscal que el PSPV ha imposat durant un mandat que “va encunyar de social”.

PublicitatRovira  

És evident, ha assenyalat Fuster, “que les seues paraules eren mers missatges electorals amb els quals aconseguir l’alcaldia, ja que passats tres anys han obligat als comerços a assumir pujades de la taxa de brosses pròximes al 67% del tribut”.

El regidor del PP ha fundat els seus arguments en el pagament d’una taxa a un comerç de la localitat. Aquest negoci, que en 2016 pagava 273 euros, “ha passat a pagar en dos anys 408 euros, pràcticament un 67% més del que abonava fa exactament dos anys”.

L’increment “abusiu i innecessari” que segons Fuster el PSPV aplica als comerços “ha provocat pujades basades en les dimensions del negoci que ni ajuden ni incentiven l’activitat comercial. En lloc de promoure iniciatives que fomentaren el reciclatge i de captaren capitals amb bonificacions fiscals, el PSPV repel·leix l’arribada de noves empreses i frena el desenvolupament i les oportunitats de Borriana”.

De fet, el negoci que en 2016 abonava 273 euros, en 2017 va pagar 382,50 euros pel mateix concepte. Una taxa que enguany s’ha incrementat a 408 euros “en una mostra evident i clara de quin és el rescat que aplica el PSPV, el que llastra els negocis i ataca directament a activitats que generen ocupació i són motor econòmic”.

Des del Partit Popular, “vam portar denunciant aquestes pujades des de fa més de dos anys. Proposant alternatives que incentiven l’economia. No obstant açò, el PSPV, amb l’alcaldessa al capdavant, ignora els nostres plantejaments i segueix aplicant els que suposadament venien a rescatar a les persones. Un projecte que no solament persegueix un desig recaptatori evident sinó que, lamentablement, manca de futur i model per a Borriana”.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat de Castelló

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada