El Consell autoritza taxistes d’Orpesa i Benicàssim la prestació recíproca en les seues respectives àrees de servei amb motiu del festival Sansan

L'objectiu és garantir una oferta de servei de taxi adequada a la celebració d'aquest certamen, atenent així l'important increment de les necessitats de mobilitat que es generaran a Benicàssim i el seu entorn. 

Publicitat

La Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori ha autoritzat les persones titulars d’autoritzacions de taxi de l’àmbit funcional d’Orpesa i de l’àmbit funcional de Benicàssim a la prestació conjunta i recíproca dels serveis en les seues respectives àrees durant els dies 18, 19 i 20 d’abril de 2019, amb motiu de la celebració del Festival Sansan de Benicàssim. Segons es desprén d’una Resolució publicada hui en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

L’objectiu és garantir una oferta de servei de taxi adequada a la celebració d’aquest certamen, atenent així l’important increment de les necessitats de mobilitat que es generaran a Benicàssim i el seu entorn.

Rovira  

La celebració d’aquest esdeveniment suposarà un important increment de les necessitats de mobilitat a Benicàssim i el seu entorn. Per aquest motiu, durant els dies assenyalats anteriorment, els i les taxistes d’Orpesa podran prendre servei a Benicàssim i les persones titulars d’autorització de Benicàssim podran prendre servei en l’àrea funcional d’Orpesa per raons d’interés públic.

A més, s’ha tingut en compte que com la major distància possible entre les instal·lacions dels festivals a Benicàssim i les poblacions d’Orpesa, Platja de la Petxina, Platja Morro del Gos, Marina d’Or i els càmpings, que són les ubicacions més habituals dels visitants d’aquests festivals, és de 15 quilòmetres, s’aplicaran les tarifes vigents per a l’Àrea de Prestació Conjunta de Castelló i que evitaran possibles excessos tarifaris.

Així, les tarifes que s’estableixen seran les interurbanes per a tots els serveis objecte d’aquesta autorització per tindre inici en un àmbit funcional i destinació en un àmbit funcional diferent. Les tarifes interurbanes s’aplicaran en la totalitat del trajecte del servei.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada