María Tormo incorpora al seu equip d’Almassora el talent internacional d’Ana Archilés

La guitarrista, reconeguda en Costa Rica, Japó, Portugal o Itàlia, premi Clara Campoamor, ocupa el tres de la llista i posa la seua capacitat al servei d’Almassora.

Publicitat

El talent internacional de la famosa guitarrista Ana Archilés se sumarà al projecte amb el qual María Tormo pretén recuperar el posicionament i lideratge d’Almassora. Archilés ocuparà el número tres d’una llista aportant la seva intel·ligència, esforç i compromís al servei d’Almassora.

Reconeguda a Costa Rica, Japó, Portugal i Itàlia, entre altres països, el seu virtuosisme li han merescut guardons internacionals que jalonen un currículum vertebrat per la música. Diplomada en Relacions Laborals per la Universitat Jaume I de Castelló i titulada superior pel Conservatori de València en l’especialitat de guitarra clàssica, amb matrícula d’honor i menció honorífica, Archilés fa el pas en política després de militar des dels 18 anys en el Partit Popular.

Rovira  

Apassionada del seu poble, Almassora va reconèixer la seua entrega i treball amb el premi Clara Campoamor a la Dona en 2018. Un guardó que ha posat de manifest el seu compromís  amb una localitat que l’ha vist néixer i on ha criat a la seva filla i resideix la seva família.

Professora en el Conservatori Mestre Tàrrega de Castelló, Archilés s’incorpora a un equip en el qual María Tormo reivindica esforç i convicció per a garantir que Almassora torna a posar-se en moviment després de quatre anys de paràlisis. Al costat de Vicente Blay Casino Serra, en el número 4, la candidata a les eleccions reivindica l’opinió dels veïns “com el baluard que hem d’enaltir per a garantir que Almassora guanya, es posiciona i explota les seves fortaleses, que són sinònim de prosperitat”.

Perquè, tal com ha indicat la candidata a l’alcaldia, “si no eixim al carrer i donem solucions als nostres veïns, no podem pretendre que el nostre municipi creixi, prosperi i generi ocupació. Només resolent els petits problemes aconseguirem ser grans”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada