Transparència es reuneix amb l’Agència Valenciana Antifrau per tal d’engegar l’oficina municipal contra el frau a Castelló

El regidor de Transparència ha destacat que per a desenvolupar l’oficina “és necessari que la dotem de recursos humans i econòmics”

Reunió Agencia Antifrau
Actualitat Valenciana

L’equip de govern de la ciutat de Castelló s’ha reunit  amb el cap de l’Agència Valenciana Antifrau (AVA), Joan Llinares, i la directora de Prevenció, Formació i Documentació d’aquesta, Silvia Vernia, per tal de conéixer la seua activitat i desenvolupar la proposta aprovada en el plenari extraordinari de febrer de crear una oficina municipal contra el frau i la corrupció. Per part del govern han estat presents el regidor de Transparència, Ignasi Garcia, la vicealcaldessa i delegada de l’Àrea de Govern Obert i Participació, Ali Brancal, i la regidora Anna Peñalver.

L’edil Garcia ha explicat que “el que hem fet és conéixer diferents models de diferents municipis que ja estan funcionant com Madrid, Saragossa, Barcelona o el que està tirant endavant el govern del Botànic per saber quins són els passos que hem de seguir com a govern per a desenvolupar-la”. El regidor de Transparència ha manifestat que esta agència de bones pràctiques s’ha de dedicar principalment “a previndre determinats comportaments que s’arrosseguen i que no beneficien al conjunt de la ciutadania”.

PublicitatRovira  

En la trobada amb AVA s’han estudiat les diferents accions que desenvolupen i en els camps en què estan treballant per la prevenció del frau, com en els recursos humans, el compliment de contractes o la gestió econòmica, entre d’altres. Així mateix, Garcia ha expressat que “una de les primeres coses que hem detectat és que és necessari que dotem l’oficina de recursos humans i econòmics per poder tirar-la endavant”.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat de Castelló

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada